Tényleg ennyi morbid szülő/család létezik? Miért?
Most olvasgattam ebben a kategóriában kérdéseket és egy csomóban szerepel olyan ,hogy valamelyik szülő alkoholista , vagy verik a gyerekeket stb.
Tényleg ennyi buta , abnormális ember létezik vagy csak túloznak sokszor??
rengeteg van, es akkor meg ott vannak az ilyen-olyan frusztracioval megaldott emberek, akik szinten alkalmatlanok a gyereknevelesre.
A tobbseg ilyen, szerintem normalis emberbol van kevesebb.
Hajjaj, én is ezt hittem, mint te, hogy biztos túloznak. Úgy, hogy nekem is alkoholisták a szülők, anyám már pár éve nem. De a gyerekkorom pocsék volt.
A munkahelyemen is sorba derült ki sokak borzalmas gyerekkora a szülők miatt.
Szerintem nem vagy tisztában a morbid szó jelentésével :D
Egyébként én is újra meg újra meglepődöm, mikor ilyen történetek olvasok itt, mivel nincs olyan ismerősöm, aki ilyesmiről beszámolt volna nekem, de úgy tűnik, hogy ezek gyakoribb jelenségek, mint én gondoltam volna.
Rengeteg...
Az én szüleimről kívülről mindenki azt hitte, milyen boldogok,milyen jól illenek egymáshoz, közben otthon csak az üvöltés ment, apám meg vert minket már kisgyerekként...
De a külvilág ezt ugye nem látja...
Rengeteg ilyen van, és ez csak a jéghegy csúcsa. Nálunk szinte kultusza van az asszony és gyerekverésnek, a dominanciára épülő családoknak. Mostanában mintha lassanként változna, de a falusi emberhez ez is lassan fog eljutni.
Amúgy megfigyeltem, hogy a hozzánk hasonló, fos gyerekkort megélők valahogy önkéntelenül is egymásra találnak egy idő után. Furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!