Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg ennyi morbid szülő/csa...

Tényleg ennyi morbid szülő/család létezik? Miért?

Figyelt kérdés

Most olvasgattam ebben a kategóriában kérdéseket és egy csomóban szerepel olyan ,hogy valamelyik szülő alkoholista , vagy verik a gyerekeket stb.

Tényleg ennyi buta , abnormális ember létezik vagy csak túloznak sokszor??

2015. aug. 3. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
7 Dettó, a mi családunkról is azt hiszi mindenki, hogy egy igazi mintacsalád. A szüleim együtt vannak, jól keresnek, együtt szerveznek programokat, van házunk, családi ház, kutya...szóval kívülről egy igazi idill. De arról senki nem tud, hogy apám minden nap részeg már gyerekkorom óta, az agresszió se maradt el, talán túl sok is volt, sokkal több, mint amennyit elbírtunk, anyám a tönkremenés szélén van régóta, apám elvan, mint hal a levesben, nekem meg olyan sok problémám volt egész életemben a sok családi botrány miatt, hogy még most is alig tudom magam összerakni, pedig már nem vagyok gyerek. De kívülről csak annyit látni, hogy mindenki mosolyog, talán még irigyelnek is, hisz sok az elvált szülő.
2015. aug. 3. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Ó, ez még "jó", mert látható nyoma van, lehet tenni ellene.

A lelki terrorral viszont nehéz bármit kezdeni.

Én majdnem öngyilkos lettem a folyamatosan megalázó mostohaanyám miatt (6 év). Mindig olyankor csinálta, mikor ketten voltunk, és hiába szóltam apának, rokonoknak, SENKI nem hitt nekem. A barátnőim meg nem tudtak semmit tenni ellene.

Ha megvert volna, legalább észreveszik, de így falra hányt borsó volt, bármit mondtam, ott volt ő, aki előadta, milyen csodálatos "anyuka", és paff... otthon meg ment a megszégyenítés.

2015. aug. 3. 22:52
 13/13 anonim ***** válasza:
A lelki terrort manapság könnyű bizonyítani. videók!!
2015. aug. 5. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!