Létezik még normális család?
Bármit olvasok vagy nézek, mindenhol csak azt lehet hallani, hogy veri a gyereket, megkeseríti az életét az egyik szülő, túl nagyok az elvárások, csúnyán beszél a gyerekkel stb. Ez fordítva is igaz, mikor a gyerek vagy az unoka terrorizálja a családot. Ez az oldal is tele van olyan kérdésekkel, hogy utálom a szüleim, el akarok költözni, mit csináljak a gyerekkel?...
Komolyan csak nekem van normális, szerető családom?=-O
Mert akkor szerencsés vagyok^~^
Igen, az enyém: nagyon jó szüleim vannak, támogatnak és bíznak bennem. Ez nagyon nagy erőt ad pláne most hogy munkát keresek hosszú ideje. Nem beszélnek velem csúnyán ezért hogy még nem találtam, hanem mondogatják hogy tudják hogy találok egy igazán jót ami nekem való.
Mikor olvasom ezt az oldalt jövök rá hogy milyen szerencsés vagyok :)
Nem csak neked.
Mivel nincs problémád, nem kell itt panaszkodnod. Vagy neked ez nem logikus?
A legtöbb magyar család nagyon rossz.
Lehet mást állítani, de ott van az 1 millió alkoholista akiknek nagy részüknek van családjuk, na most van az országban 3 millió család.
És akkor még ott van, a szerencsejáték függőség, illegális drogok, családon belüli erőszak, stb.
Az én családom is nagy sz... volt, semmi jót nem kaptam a szüleimtől.
Ezért is szeretnék majd mintacsaládot magamnak.
25\L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!