Szerintetek ennyi elég egy kisregényhez?
"Unikorniseccarvú nevű felhasználó kérdése:"
Nincs több kérdésem főnök úr...
Hacsak nem "Unikorniseccarvú" az anyakönyvezett neved, te is név nélkül vagy itt.
Írjál, de nem értem, hogy ehhez miért kell a mi engedélyünk?
15 oldal bizony NEM kisregény, inkább novella.
Írhatsz, max. elbszod. :)
valóban 15 oldal még inkább novella.
kezdetnek nem rossz.
régen én is írogattam. most is érik egy történet a fejemben,de még úgy érzem nincsen annyi tapasztalatom az életben,hogy reális legyen minden apró részlet a történetben. úgyhogy még várok,tapasztalok,élek...aztán majd ha érettebbnek érzem magam,kiírom magamból.
fontos kérdés,hogy csak magad szórakoztatására írnád,vagy szeretnéd majd megosztani a neten például? mert ha másnak is megmutatod,akkor tényleg jobban kéne viselned a kritikát.
A kritikát bírom én, már kaptam belőle jó sokat, csak a mindenen pattogás irritál. Ha azt tette volna szóvá, hogy nincs is gazdag szókincsem, azt megérteném...
3-as: Szövegértés: nem az engedélyedet kérem, olvasd el újra a kérdést.
5-ös: Köszönöm a válaszodat! Amúgy nálam a "hátrányos helyzetű" közel sem egy tini agymenést takar, hanem, hogy az apja alkoholisa, stb, amit nem írhatok le, végén még ellopják az ötletet...
Az lenne az üzenete, hogy míg sok kamasz egy tiniszerelem miatt vagdossa magát, addig a főszereplő borzalmas dolgokon megy át, de végig megállja a helyét. Amúgy mikortól számítana kisregénynek, hány Word-oldaltól?
Ne haragudj már, de ha a gazdag szókincsed azon a szinten van, hogy "ichlet", amit egyébként úgy írnak, hogy IHLET, akkor kérlek, NE ÍRJ!!!
A műveket amúgy nem word-oldalban mérik. Ha mindenképp erőltetni akarod az írást, írj annyit, amennyi jön. Ha azt mondjuk, hogy ez kevés, akkor írsz még hozzá? Ha azt mondjuk, hogy ez sok, akkor kitörölsz belőle? Ha a történeted 10 vagy 40 oldalasan is kerek egész, akkor az nem egy jó történet.
Egy utolsó tipp: 15 évesen, minimális élettapasztalattal a hátad mögött, úgy, hogy életedben nem volt még gyereked (remélem), ne ilyen témát válassz. Egyszerűen nem lesz hiteles és valódi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!