Szerintetek ennyi elég egy kisregényhez?
Ne foglalkozz az itt válaszoló rosszindulatú balfaxokkal, írd meg a novellád,regényed.
Olyan lesz,amilyen.
Nem az a lényeg szerintem,inkább az,hogy kiírod magadból a bánatod, életed keserűségét.
Ez sokkal fontosabb,szembe nézni a valósággal.
Nem kell ott nagy üzenetekre gondolni, mégha lesz is benne a korosztályod számára.
Magad miatt írd meg azt a történetet.
Aztán dobd fel a netre, akár ide is,szerintem sokan szívesen elolvassák.
Juj, becsúszott oda egy c-betű. A Föld még mindig forog. Az eccarvút meg direkt írtam így, tudom, hogy azt egyszarvúnak kell írni.
10-es: Nem ártana elővenni egy értelmező kéziszótárt, és majd utána pattogj nekem, miután rájöttél, hogy a gazdag szókincs és a helyesírás nem ugyanaz.
Nyugodtan csámcsogjatok itt a semmin, úgyis lepereg rólam.
A jóindulatú válaszokat nagyon köszönöm, a trollok meg nyugodtan vezethetik le itt a feszültséget, nem zavar ;)
10-es: Egy jó író hosszan és röviden is ki tudja fejteni magát, aki meg nem, az béna...
Az élettapasztalat nem korhoz kötött. Ne magadhoz viszonyíts.
Ezt csak még megemlítettem, mert azt hiszed, hogy most valami nagyon okosat mondtál.
"Elsősorban a szülő-gyermek kaocsolatot fogja elemezni és, hogy az ember mennyire számíthat a családjára illetve mennyire nem."
Ezen nagyon el fogsz hasalni. Érzékeny téma, ráadásul a szituáció és a felállás sem mindegy (meg az olvasóidat is valószínűleg meg fogja osztani, amit egy kezdő írótól nemigen fognak elnézni), NAGYON nem ajánlanám. Főleg nem ilyen fiatalon.
"és annak famíliájáról"
A gazdag szókincs nem ilyen szavakban merül ki. Ennyiből én arra gondolnék, hogy erőltetett a novella nyelvezete. Ebbe a környezetbe (szerintem) nem illik bele ez a szó.
A terjedelem lényegtelen, annyi amennyi.
Üdv, egy "kezdő".
Utolsó vagyok.
De, az élettapasztalat valamennyire korhoz kötött. Gyereked például még nincs, ezért egyelőre tini fejjel látod ugyanazokat a helyzeteket, mint egy szülő. Valljuk be, 15 év tapasztalata (hiába volt "kemény" életed, bár ezt kétlem) nem ér fel 30-40 év tapasztalatához. Hiába hiszed magad érettnek, nem teljesen vagy az.
(Ne akarj korán felnőni, mert egyszer még visszasírhatod a "felhőtlen" gyerekkorodat. Nem kötelező rám hallgatni, le lehet pontozni, a véleményed az enyémmel együtt szubjektív. Csak szóltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!