Elkeztem írni egy könyvet. Folytassam? Többi lent
Figyelt kérdés
Szerintetek lenne jövője? Idézetek blogomon: [link] Egyéb fontos tudnivalók: 11 éves lány vagyok, apukám a Libriben dolgozik2015. szept. 12. 14:31
1/2 anonim válasza:
Kezdjük az elején. A szleng szavak, nem népszerűek. BFF, S.K.H. ezeket már nem sokan használjuk a könyvírásban. Bizonyára ötletes, kreatív kislány vagy, 11 évesen eszembe sem jutott még hogy történeteket írjak. Az idézeteid alapján nehéz kikövetkeztetni, hogy hogy megy az írás, a párbeszédeidben a ki nem mondott szavak nem a legjobb megjelenítései az érzelmek kifejezésének. Persze ha követhető lenne bizonyára remek kis párbeszédeket tudnál írni. Szerintem még 5-6 év kell neked, hogy átérezd mi az odavaló mi nem, minden esetre olvass nagyon sokat! Nézd meg más írók hogyan írnak párbeszédeket, és ha mindenképp maradni szeretnél ennél a tini szerelem témánál, várj vele picit 3 évet minimum, hiszen 11 évesen nem tudhatod mi a szerelem. Nem akarom hogy azt érezd a korod miatt lekezellek! Nem ez a célom, de te tényleg úgy érzed átérzed mi az a szerelem, tudod hogy milyen egy kapcsolatban? Ha folytatod a könyvet, nagyon jól elszórakoztatod magad! Ebben biztos vagyok, és a barátaidnak is tetszeni fog. De a te korosztályod foglalkoztatná csak. Várj vele! Nagyon ügyes vagy! Büszke lehet rád az apukád. De egyenlőre olvass sokat,és ha 15-16 éves korodra is vannak jó ötleteid, próbáld meg újra! Szurkolok neked!
2/2 anonim válasza:
A néhány mondat alapján nem írsz rosszul, de ennyiből nehéz megmondani. A tiniknek biztos tetszene.
Az mennyire releváns a történeted szempontjából, hogy hol dolgozik az apukád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!