Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy lehet az hogy ilyen sok...

Hogy lehet az hogy ilyen sok ember elhiszi azt, hogy Ned Stark tényleg megcsalta Catelyn-t? Pedig tuti, hogy nem történt ilyen. A karakter teljes rombadöntése lenne az.

Figyelt kérdés
(Trónok harca)

2014. aug. 9. 20:03
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
''Néhány titok jobb ha nem tudódik ki. Néhány titok túl veszélyes ahhoz hogy megoszd azokkal akiket szeretsz vagy akikben megbízol.'' Eddard Stark
2014. aug. 15. 21:48
 52/57 anonim ***** válasza:
0%

egy 22 éves férfi már tapasztaltnak számít? mivan? XDD

amúgy én ezt azért nemhiszem el mert sehol nincs ez így leírva hogy jon lyanna és rhaegar gyereke. de aztán meg kitudja hisz a tűz és jég daláról beszélünk ahol soha semmi nem egyértelmű.

2014. aug. 16. 08:59
 53/57 A kérdező kommentje:

:D Szerintem ott más a helyzet e téren igen. 22 évesen már érettnek számít mivel már 14-15 éves koruktól harcolnak és addigra már sok csatában részt vehetnek. Legalábbis szerintem. :D Jobban megbecsülik az életüket, pláne ilyen Ned félék.(intelligensebb típusok)

Hát igen nagyon sok mindenre utalhat a cím. :D

2014. aug. 16. 10:03
 54/57 anonim ***** válasza:

Hát, ha a Sárkányok táncából indulunk ki, ott az erdő gyermekeik mondják, hogy ők éneklik a Föld dalát, ez a népük neve is a saját nyelvükön.

Akkor lehet a Tűz és a Jég dala is két népre utal.

2014. aug. 16. 14:21
 55/57 balazsof93 válasza:

Mikor történt Lyanna elrablása és mikor halt meg?

Vajon telt-e el annyi idő hogy egy gyerek szülessen meg közben?

2015. jún. 17. 16:14
 56/57 anonim ***** válasza:
73%

55. Lyanna "elrablása" történt meg legelőször, amikor még ki sem robbant a felkelés. (282?) És még az előtt is szexelhettek simán. Szerintem az "elrablást" inkább már az váltotta ki, hogy Lyanna megmondta Rhaegarnak, hogy gyereket vár. Tehát már akkor állapotos lehetett. Onnan meg csak pár hónap.

Addig simán tartott a háború. (283)

2015. jún. 17. 16:49
 57/57 balazsof93 válasza:

Ha jól tudom Lyannna és Rhaegar akkor találkoztak elször

még hozzá Lyanna és Robert eljegyzésén amit Lyanna apja Rickard szervezett. És ott rabolja el Lyanna-t. Utánna megy Királyvárba Eddard, Brandon és Rickard de Brandon és Rickard meghal.Eddard visszatér Deres-be és feleségül veszi Catelyn Tully-t bátya (Brandon) özvegyét és ekkor viszi haza Jon-t.

2015. jún. 17. 18:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!