Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy lehet az hogy ilyen sok...

Hogy lehet az hogy ilyen sok ember elhiszi azt, hogy Ned Stark tényleg megcsalta Catelyn-t? Pedig tuti, hogy nem történt ilyen. A karakter teljes rombadöntése lenne az.

Figyelt kérdés
(Trónok harca)

2014. aug. 9. 20:03
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

Ha Jon-t feltámasztja Melisandre és ő lesz Azor Ahai,akkor azzal bebizonyosodik. Mivel Azor Ahai Aerys és Rhaella Targaryen vérvonalából kerül ki.(Szerintem így derül csak ki...konkrétan nem lesz kimondva soha)

Hogyne hinnék el...:D Akik a könyvet olvassák,azoknak a 90%-a már most is elhiszi. Aki meg csak a sorozatot nézi, az ezek után lehet nekiáll majd a könyvnek is.

2014. aug. 13. 10:46
 22/57 anonim ***** válasza:
Nem a nézőkre gondoltam hanem a szereplőkre, illetve kérdéses az is hogy mennyien ismerik a próféciàt. Bàr minden esetre érdekes lesz, a sorozatban jobban is fel lehetett volna vezetni a Rhaegar és Lyanna story-t.
2014. aug. 13. 10:51
 23/57 A kérdező kommentje:

Azt hogy Targaryen vérvonalból származik?

Mondom...szerintem nem fog így kiderülni. Azaz egyik szereplő se fogja tudni,hogy ő az.

Csupán az olvasók fogják tudni az erdei boszi jóslata miatt.

2014. aug. 13. 12:29
 24/57 anonim ***** válasza:
Ez mondjuk meglehet :)
2014. aug. 13. 13:02
 25/57 A kérdező kommentje:

Bár mondjuk ott az a tény,hogy a könyvben Rhaegar ugye mondja Dany-nek hogy kell lennie még egy Targaryen-nek.

És netán ha Jon lesz Azor Ahai(gondolom valamennyire Dany is ismeri a jóslatot) akkor ő tudni fogja hogy Jon Targaryen vérből való.(Ha mind az amit állítok megtörténik és Dany találkozik Jon-al.)

Meg nekem van azaz őrült elképzelésem, hogy Aegon és Connington nem fogja sokáig húzni. Szerintem elbuknak.

És akkor Dany-n és Jon-on kívül ki lesz?

Szerintem Tyrion.

Eléggé fura nekem az, hogy pont nekik hármuknak születésükkor halt meg az anyjuk.(De persze Lyanna-val még várhatunk)

2014. aug. 13. 14:15
 26/57 anonim ***** válasza:
Szerintem egyik sem. A másik két sárkány megszerzik a sárkánykürttel, vagy a mesterek a mágiával. Rossz vége lesz ennek.
2014. aug. 13. 14:28
 27/57 anonim ***** válasza:
*t
2014. aug. 13. 14:28
 28/57 anonim ***** válasza:
2014. aug. 13. 14:50
 29/57 anonim ***** válasza:
Tyrion furàn nézne ki sàrkànyon szerintem. Ha meg csak Dany lesz sárkànylovas ott vannak a varg Starkok
2014. aug. 13. 15:02
 30/57 A kérdező kommentje:

#28-as

Ennek a videónak mi a lényege?:D

Amúgy Martin azért hagyta abba annó a fórumok olvasását mert sok ember rájött hogy mit lesz a végén,de attól még nem változtat semmin.(Hülye is lenne...)

Azt hogy ''sok'' ember rájött én csak egy teóriára tudom értelmezni.

Azt remélem hogy a sárkánykürtel nem kezdenek semmit,mert nem bírom azt a Victarion-t,pedig azt hittem bírni fogom mikor csak hallottam róla ismerősöktől. Nem fogott meg a karaktere,de nagy csavar lenne az tuti.

2014. aug. 13. 17:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!