Hogy lehet az hogy ilyen sok ember elhiszi azt, hogy Ned Stark tényleg megcsalta Catelyn-t? Pedig tuti, hogy nem történt ilyen. A karakter teljes rombadöntése lenne az.
Az a lényege, hogy Dany Lyanna és Rhaegar lánya, Jon pedig Ashara és Brandon fia.
L+R=D
A+B=J
Aztán a következő részben elmagyarázza, hogy miért.
Pl. tényleg érdekes, hogy a Daynek pont Nednek nevezik a kisfiukat, mikor elvileg két családtag haláláért is felelős.
Én is ezen akadtam fenn. :D
Mi magyarázza meg hogy Dany-t nem a hajón szülte meg Rhaella a viharban?
És akkor minek nevezték el Viharbanszületett-nek?
"Dany mint Lyanna és Rhaegar lànya?"
Nem én következtetek erre, hanem aki készítette a videót. Ha érdekel, nézd meg a magyarázatát.
Egyébként Ashara Dayne viszi Sárkánykőre a kis Danyt. Ez még nem zárja ki, hogy Rhaella időközben terhes volt, de a baba meghalt vele együtt.
Viharbanszületettnek meg azért nevezik, mert azt mondták, ez az a gyerek. Mit tudom én.
Még a 3. részt nem töltötte fel.
Ha jól emlékszem Catelyn mesélte valakinek hogy amikor összeházasodtak Ned-el akkor még nem voltak szerelmessek és még nem is nagyon ismerték egymást. Ebből kiindulva azért csak lehet hogy Ned akkor félre kacsintgatott egy kicsit.
Meg hát valaki irta hogy hogy ha Robert-nek nem is de Catelyn-nek elmondhatta volna, aki azért hogy "megcsalta" nem éppen örült neki és nem is szerette Jon-t ezért, szóval lett volna oka Catelyn-nek elmondani az igazat.
Talán még valami ami ez ellen szól: az elrablásos ügy után nem hiszem hogy Ned pont annak a gyerekét fogja felnevelni aki elrabolta a hugát.
Valóban nem szerették még egymást az elején de a házasságukat mind a ketten maximálisan tiszteletben tartották. Még maga Catelyn is elismerte amikor Ned hazatért Jon-al a karjában.
''Tudom hogy rengeteg férfinak vannak fattyai...de Ned nem olyan férfi mint a többi. Az ő híres, Északi becsülete egyszerűen nem kapcsolható össze azzal, hogy egy fattyút nemzen.'' Catelyn
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!