Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy lehet az hogy ilyen sok...

Hogy lehet az hogy ilyen sok ember elhiszi azt, hogy Ned Stark tényleg megcsalta Catelyn-t? Pedig tuti, hogy nem történt ilyen. A karakter teljes rombadöntése lenne az.

Figyelt kérdés
(Trónok harca)

2014. aug. 9. 20:03
1 2 3 4 5 6
 11/57 A kérdező kommentje:

[link]

Ez rövidecske jelenet is sokatmondó lehet. :)

2014. aug. 12. 00:37
 12/57 kitti9012 ***** válasza:
13%
A vörös liba ránézett Jon gyerekre. Nagyon nagy bizonyíték.Különben szerintem is hagyjátok már ezt a témát. Van aki ebben hisz van aki abban. Sosem lesz olyan eset amiben mindenki egyetért, hiába próbáljátok meggyőzni a másikat. Csak ennyit akartam többet nem írok ide.
2014. aug. 12. 13:31
 13/57 A kérdező kommentje:
Gratulálok sikerült a leglényegtelenebbet megfognod a mondandómban.(Mondjuk ez az egyetlen amibe bele lehet kötni a többi tény) Na meg kivétel a megcsalós sztori. :)
2014. aug. 12. 14:16
 14/57 A kérdező kommentje:

Legjobb lett voln ha semmit sem írsz ide, mert amit írtál sem ér semmit.

Kérdésemre még mindig nem adott választ senki sajna.

Pedig biztos van magyarázat más teóriákra is ha ennyien másban hisznek. :/

2014. aug. 12. 14:27
 15/57 anonim ***** válasza:
88%

ha nemcsalta volna meg, akkor mértnem mondja el catnak?

oké hogy robert előtt titkolnia kellene mert elég pipalenne ha megtudná hogy az ellensége gyerekét fiaként neveli fel, de a feleségének mért nem mondja el hogy nemcsalta meg?

2014. aug. 12. 22:37
 16/57 A kérdező kommentje:

Ez egy jó érv(végre). Én is gondoltam erre már,hogy legalább neki elmondhatta volna, hogy ne érezze magát megcsalva Catelyn.

Egyedül arra tudok gondolni, hogy Lyanna így ígértette meg Ned-el, hogy senkinek,de senkinek ne árulja el az igazságot,hogy még egy fikarcnyi esélye se legyen, hogy kitudódjon a dolog.

2014. aug. 12. 23:08
 17/57 anonim ***** válasza:
24%
Valamit nem értek és oké hogy ez fantasy vilàg, de ha Lyanna az anya és Rhaegar az apa, Jon miért nem rendelkezik a Targaryenek jellegzetes vonàsaival(lila szem, ezüst haj) mert oké hogy Lyanna haja sötét volt a szeme meg kék, de a legtöbb esetben még akkor is kiütött a valyriai vér amikor Martell hàzból hàzasodtak
2014. aug. 12. 23:49
 18/57 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem egészen. Pl. Rhaenys is Eliára hasonlított és nem Rhaegarra.
2014. aug. 13. 00:11
 19/57 A kérdező kommentje:

#17-es

#18-as megválaszolta helyettem.

2014. aug. 13. 01:05
 20/57 anonim ***** válasza:
100%

II. Daeron Myrah Martellt vette el, 4 gyerekük született abból 3 ezüst hajú, és lila szemü volt. Persze ez csak fantasy mint màr említettem :)

Egyébként jó ellenérvet nem tudok, bàr hogy fog kiderülni szerintetek? És egyáltalán elhiszi-e majd valaki?

2014. aug. 13. 08:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!