Hogy lehet az hogy ilyen sok ember elhiszi azt, hogy Ned Stark tényleg megcsalta Catelyn-t? Pedig tuti, hogy nem történt ilyen. A karakter teljes rombadöntése lenne az.
Legjobb lett voln ha semmit sem írsz ide, mert amit írtál sem ér semmit.
Kérdésemre még mindig nem adott választ senki sajna.
Pedig biztos van magyarázat más teóriákra is ha ennyien másban hisznek. :/
ha nemcsalta volna meg, akkor mértnem mondja el catnak?
oké hogy robert előtt titkolnia kellene mert elég pipalenne ha megtudná hogy az ellensége gyerekét fiaként neveli fel, de a feleségének mért nem mondja el hogy nemcsalta meg?
Ez egy jó érv(végre). Én is gondoltam erre már,hogy legalább neki elmondhatta volna, hogy ne érezze magát megcsalva Catelyn.
Egyedül arra tudok gondolni, hogy Lyanna így ígértette meg Ned-el, hogy senkinek,de senkinek ne árulja el az igazságot,hogy még egy fikarcnyi esélye se legyen, hogy kitudódjon a dolog.
#17-es
#18-as megválaszolta helyettem.
II. Daeron Myrah Martellt vette el, 4 gyerekük született abból 3 ezüst hajú, és lila szemü volt. Persze ez csak fantasy mint màr említettem :)
Egyébként jó ellenérvet nem tudok, bàr hogy fog kiderülni szerintetek? És egyáltalán elhiszi-e majd valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!