Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy lehet az hogy ilyen sok...

Hogy lehet az hogy ilyen sok ember elhiszi azt, hogy Ned Stark tényleg megcsalta Catelyn-t? Pedig tuti, hogy nem történt ilyen. A karakter teljes rombadöntése lenne az.

Figyelt kérdés
(Trónok harca)

2014. aug. 9. 20:03
1 2 3 4 5 6
 41/57 A kérdező kommentje:

Pár tény még.

-Lyanna 283-ban halt meg (283AC=After the Conquest= A Hódítás után 283-ban)

-Jon 283AC-ben született. (hmhm...születési helyét se árulták el soha)

-Daenerys 284AC-ben. (Tehát Dany nem lehet Lyanna és Rhaegar lánya, már csak azért se mert tudjuk, hogy egy hajón született,viharban és anyja Rhaella meghalt a szülésben)

2014. aug. 14. 16:45
 42/57 balazsof93 válasza:
Azt hiszem hogy ez az a könyv, sorozat ahol bármi meg történhet. hiszen a semmiből jött Ned halála, úgyan innen Robb és Catelyn halála és még sorolhatnánk
2014. aug. 14. 16:50
 43/57 A kérdező kommentje:

Viszont mindegyikük bukásának volt oka, amelyre ha visszagondol az ember tök egyértelmű.

Ned nyíltan kijelentette mindenki előtt hogy Joffrey-nak nincs joga a trónhoz = felségárulás.

Robb-al meg elfeledtette a szerelem, hogy az apjáért harcol és elárulta a Frey-eket azzal hogy ígérete ellenére más asszonyt vett el. Pedig még anyja is figyelmeztette, hogy Walder Frey-el ne húzzon ujjat.

Ezek mind totál egyértelműek, mint ahogy az R+L=J is az lenne.

2014. aug. 14. 17:56
 44/57 anonim ***** válasza:
Miért kéne egyértelműnek lennie? Kaptál ellen érveket de nem győztek meg téged. Így el kéne fogadnod hogy minket sem győznek meg a ti érveitek. Szóval felesleges folytatni szerintem itt az érvelgetéseket mert semelyik fél sem fogja meggyőzni a másikat. Majd ha kijön az összes könyv kiderül.
2014. aug. 14. 18:29
 45/57 A kérdező kommentje:
Oké akkor te már ne írj ide. Szia.
2014. aug. 14. 19:13
 46/57 anonim ***** válasza:
0%
Van egy csomó fórum amiben már túl van tárgyalva az egész.Felesleges 80x újra tárgyalni az egészet.Ez az utolsó kommentem
2014. aug. 14. 20:25
 47/57 A kérdező kommentje:

Egyébként már szerintem kétszer is leírtam, hogy meggyőzni senki sem tud az ellenkezőjéről.(Ha csak nem jött volna valaki egy eddig nem ismert reális teóriával) De nem utasítok el semmilyen variációt,meg nem hurrogok le senkit, hogy ''jaj de hülye vagy hogy gondoltad ezt!?'' stb.

Viszont a véleményemet csak elmondhatom a többiek felvetéséről.

Annál jobb történetet azonban, hogy Eddard mindvégig megőrizte becsületét(csak senki nem tudott róla) Lyanna-ért, a szeretett kishúgáért nem tudok elképzelni. Egyszerűen ennek így kell lennie szerintem.

2014. aug. 14. 21:30
 48/57 anonim ***** válasza:
86%
Az R + L = J teória nekem is bejön, ezzel együtt én simán lehetségesnek tartom azt is, hogy Ned tényleg megcsalta Catelyn-t. Lehet egy ember nagyon becsületes, de az élet bármit elé vethet. Gondolja csak bele, miután Jon (aki szintén becsületes) letette az esküt a falnál, te gondoltad volna, hogy pont egy barbár csajjal fogja megszegni azt? Na ugye. Emellett Ned akkor még fiatal volt, alig ismerte Catelyn-t és ugyebár a szerelem csodákra képes, ahogy azt mondani szokták.
2014. aug. 14. 23:48
 49/57 anonim ***** válasza:
48%
Arról nem is beszélve, hogy "ez a végletekig becsületes Eddard Stark" a saját királya ellen lázadt fel. Nem azt mondom, hogy rosszul tette, csupán arra akarok rámutatni, hogy Martin világában (mint ahogy a valóságban is) nem olyan egyszerűek ezek a morális kérdések. Meg szerintem Ned sem csupán egyetlen jellemvonással rendelkezett (idegesít is amikor csak így utalnak rá). Igen becsületes volt, kirívóan becsületes ebben a világban, de attól még egy ember, ráadásul egy olyan ember, akinek meglehetősen keveset tudunk a múltjáról.
2014. aug. 14. 23:57
 50/57 A kérdező kommentje:

Viszont Eddard már 20-22 éves volt amikor elment háborúzni,ami már elég tapasztalt férfinak számít + őt várta otthon egy asszony. Meg ki tudja hogy ő addig hány nőt dugott meg.

Jon meg még csak 15-17 volt mikor megtörtént ez az Ygritte-s dolog és őt ugye nem várta sehol semmilyen asszony. Meg szűz is volt még és tudta hogy az éjjeli őrség miatt nem sok lehetősége adódna még egy ilyen kósza kufircra.

2014. aug. 15. 08:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!