Hogy lehet az hogy ilyen sok ember elhiszi azt, hogy Ned Stark tényleg megcsalta Catelyn-t? Pedig tuti, hogy nem történt ilyen. A karakter teljes rombadöntése lenne az.
Pár tény még.
-Lyanna 283-ban halt meg (283AC=After the Conquest= A Hódítás után 283-ban)
-Jon 283AC-ben született. (hmhm...születési helyét se árulták el soha)
-Daenerys 284AC-ben. (Tehát Dany nem lehet Lyanna és Rhaegar lánya, már csak azért se mert tudjuk, hogy egy hajón született,viharban és anyja Rhaella meghalt a szülésben)
Viszont mindegyikük bukásának volt oka, amelyre ha visszagondol az ember tök egyértelmű.
Ned nyíltan kijelentette mindenki előtt hogy Joffrey-nak nincs joga a trónhoz = felségárulás.
Robb-al meg elfeledtette a szerelem, hogy az apjáért harcol és elárulta a Frey-eket azzal hogy ígérete ellenére más asszonyt vett el. Pedig még anyja is figyelmeztette, hogy Walder Frey-el ne húzzon ujjat.
Ezek mind totál egyértelműek, mint ahogy az R+L=J is az lenne.
Egyébként már szerintem kétszer is leírtam, hogy meggyőzni senki sem tud az ellenkezőjéről.(Ha csak nem jött volna valaki egy eddig nem ismert reális teóriával) De nem utasítok el semmilyen variációt,meg nem hurrogok le senkit, hogy ''jaj de hülye vagy hogy gondoltad ezt!?'' stb.
Viszont a véleményemet csak elmondhatom a többiek felvetéséről.
Annál jobb történetet azonban, hogy Eddard mindvégig megőrizte becsületét(csak senki nem tudott róla) Lyanna-ért, a szeretett kishúgáért nem tudok elképzelni. Egyszerűen ennek így kell lennie szerintem.
Viszont Eddard már 20-22 éves volt amikor elment háborúzni,ami már elég tapasztalt férfinak számít + őt várta otthon egy asszony. Meg ki tudja hogy ő addig hány nőt dugott meg.
Jon meg még csak 15-17 volt mikor megtörtént ez az Ygritte-s dolog és őt ugye nem várta sehol semmilyen asszony. Meg szűz is volt még és tudta hogy az éjjeli őrség miatt nem sok lehetősége adódna még egy ilyen kósza kufircra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!