Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az SzJGben szerintetek Cortez...

Az SzJGben szerintetek Cortez (L) tényleg lefeküdt Vikivel? És vajon várta, hogy Renivel. Is megtörtényen a DOLOG? Meg ti, hogyan képzelitek ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Elég sokat tanakkdtam ezen,de nem tudom.

És ti azt az éjszakát hogy képzelitek..."bevezető" meg ilyesmi. Én egyszerűen nem tudom. Reni&Cortez <3 :))) köszi a válaszokat!

2013. aug. 7. 19:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
jaj, emberek, ne legyünk már ennyire naivak! nagyon szeretem a Szent Johanna Gimit, olvastam mindet (többször is), de nyilvánvaló, hogy Viki és Cortez lefeküdt egymással. igen, egy lány tud "várni" úgymond, de egy helyes 15 éves sráctól ne várjuk már el (még könyv szinten sem), hogy önmegtartóztató életet éljen. és igen, ezért is járt a "menő punk barbie-val", nem mintha szerette volna, de a pasiknak ebben a korban nem is igazán ez a fontos, inkább a "legyen már mellettem egy csaj, mert mi az, hogy nem?" dolog, még egy Cortez-típusúnál is. nagyon szeretem ezt a könyvsorozatot, de az nem jó, hogy néha hamis dolgokat próbál elültetni a fiatal lányok agyában. csajszik, nem az a fontos, hogy kivel volt előttetek a srác (testileg), mert tizenévesen (sőt, még később is), a hímneműeknél eléggé fontos ez a dolog, csak az a lényeg, hogy utána téged választ, és ne vájkálj a múltjában :) és valószínű várta, hogy Renivel is megtörténjen, mert őt meg igazán szerette :)
2014. aug. 3. 18:21
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

utolsó! pontosan ezt gondolom én is! akik úgy gondolják hogy nem feküdtek le, azok nem is tudom... egy kicsit naivak. Viki személyisége alapból is elég vad, aztán szerintem Cortezt sem kell félteni. :D

Hogy Renivel várta-e? Hát főként érzelmi alapon kötődik hozzá (már amíg nem jöttek össze, és ott is az elején), de aztán biztos, nem igazán tudom, hogy ez a fiúknál hogy működik, de gondolom ezt egyén válogatja.

2014. dec. 26. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!