Az SzJGben szerintetek Cortez (L) tényleg lefeküdt Vikivel? És vajon várta, hogy Renivel. Is megtörtényen a DOLOG? Meg ti, hogyan képzelitek ezt az egészet?
Figyelt kérdés
Elég sokat tanakkdtam ezen,de nem tudom.
És ti azt az éjszakát hogy képzelitek..."bevezető" meg ilyesmi. Én egyszerűen nem tudom. Reni&Cortez <3 :))) köszi a válaszokat!
2013. aug. 7. 19:53
11/22 anonim válasza:
Én örültem neki hogy nem lett leírva, mert abszolút nem illett volna bele a könyvbe a stílusa miatt. Laura nagyon meg akarta tartani a "korhatárnélkül"-t és ez sikerült is neki. Plusz, Reni karaktere eléggé hogy is mondjam, prűd, tehát pláne furán jött volna ki ha leírja a naplójába hogy mi is történt részletesen. Emellett, mielőtt még megtörtént volna köztük a dolog, a lányok meg is vitatták hogy ez csak az adott személyekre tartozik, ezért is nem beszélték ki egymás között sem. Nekem egy kicsit inkább azt volt nehéz elképzelnem, hogy Cortez ilyen sokáig várt!De ez meg azért lehet, mert én már bőven nem erősítem a tinik táborát:P
12/22 anonim válasza:
Annyi biztos (szerintem) hogy Cortez nem feküdt le Vikivel mivel várt Renire.
13/22 anonim válasza:
Amúgy meg Reni mondta (írta) is hogy nem akarja hogy ha valaki megtalálná a naplóját valami érdekeset találna benne. ez az ő kettőjük dolga. azt hiszem majdnem pontosan idéztem...
14/22 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy Viki és Cortez lefeküdtek? Ha igen, akkor ez mikor derül ki?
15/22 anonim válasza:
Viki és cortez nem feküdt le.nem volt annyira hülye hogy egy olyan lánnyal csinálja akit nem is szeretett.Mert vikit ugye csak arra használta hogy féltékennyé tegye renit.Tehát biztos hogy nem történt meg.
16/22 anonim válasza:
De, lefeküdtek. Volt egy rész, amikor rákérdezett Reni és bevallotta.
17/22 anonim válasza:
Mikor kérdezettt rá???
Egyáltalán nem kérdezett rá,csak reni azt hiszi!!!!
18/22 anonim válasza:
De, rákérdezett. Mit tudom én mikor, nem magoltam be a könyveket :D
19/22 anonim válasza:
Dehogy kérdezett rá. XDDDDDDD Mi, Reni odaállt Cortez elé és szemtől szembe kérdőre vonta, hogy: "Te, figyi, lefeküdtél Vikivel"? xddd Mert ilyen nem volt. :DDDD Egyébként meg annyi volt csak, hogy Reni és Kinga a lányvécében beszéltek erről a dologról és a Reni csak azt HISZI hogy Viki és C csinálta de ez nem derül ki. :) Amúgy Laura a találkozón azt mondta, hogy ezt mindenki bízza a saját fantáziájára.;)
20/22 anonim válasza:
Köszönöm utolsó válaszoló hogy rávilágítottad az előzőt hogy nem volt semmi ilyesmi.Már teljesen fölhúztam magam rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!