Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SzJG-ben más is talált bakikat...

SzJG-ben más is talált bakikat, ellentmondásokat?

Figyelt kérdés
Persze minden könyvben előfordulnak,nincs is evvel baj,csak vicces. Leírjuk ki mit talált?

2013. aug. 1. 10:30
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
89%

#36-os válaszoló is írta a valentin partit,ahol SPOILER a fiúknak lakatot,a lányoknak kulcsot adnak és akkor keresik a párjukat SPOILER VÉGE.

Oké,ebben tényleg ellentmondásos,hogy ugye a Szent Johanna Gimnáziumba eleve több fiú jár,mint lány.De igazándiból nekem az tűnt fel,hogy most akkor egy bálon mindenki fel-alá járkál és keresi a párját? És mi van azokkal akiket szimplán nem érdekel,és nem keresik a párjukat?

Tehát most úgy elképzeltem,hogy a félhomályos tornateremben mindenki jár-kel,egymáson átesve keresgélik vajon kivel illik össze a lakat v. a kulcs.

Mert akkor ez a bál erről szól,nem is a szórakozásról?

Mert pl. szerintem,amikor már a 10. vagy az 5. emberrel próbálod össze a lakatodat/kulcsodat,az már idegesítő nem?

Vagy ez csak nekem fura így?

2014. aug. 19. 17:35
 52/60 anonim ***** válasza:
61%

Előző válasz író vagyok:

Oké,ezt igazából már csak én kreáltgattam,de azért furi:

Nem tudom pontosan mikor,de Reni lehet,hogy megemlíti,hogy Corteznek milyen ragyogó mosolya van.

(Mondom,most nem tudok rá példát pontosan hol,de szerintem lehet valamikor írta)

Hogyan,ha mindig kólát vedel? Az rontja a fogakot,nem?

2014. aug. 19. 17:38
 53/60 anonim ***** válasza:
64%
*17:35-ös válaszomnál elfelejtettem az utolsó mondat végén,a nem elé vesszőt rakni.
2014. aug. 19. 17:40
 54/60 Norceee ***** válasza:
95%

Nem baki, csak nekem fura, hogy Reni Párizsban alszik, amikor Cortez megérkezik. Előző nyáron igazán rendesen várja, pedig a szülei csak a házuk elé engedik ki. Most Párizsban pedig akár kimehetne a reptérre taxival, akár az albiban várhatná ébren!!!:) Ja, és Cortez se ébreszti fel a csókjaival, pedig több hónapja nem látták egymást... Khm...

Sajnáltam, hogy a végén ezt már nem tartotta fontosnak kidolgozni az írónő, pedig én nagyon bírom C és R romantikus jeleneteit és nem bántam volna, ha még 10 oldallal hosszabb a regény. :)

2014. dec. 3. 16:24
 55/60 anonim ***** válasza:
76%
Csak hogy meglegyen a kérdés
2015. jan. 20. 12:39
 56/60 anonim ***** válasza:
96%
Reniék akkor mentek cserediáknak, amikor Justine-nek még hetekig volt suli.
2015. ápr. 29. 14:38
 57/60 anonim válasza:
100%

Andris meg Robi ovi óta együtt, mégse ülnek egymás mellé kilencedikben az ülésrend szt...

Sokszor beszél tömegről a tornateremben, de 100 ember nem tömeg.

Amikor kitörik az ablak, értelmesebb lett volna az éppen tesin levők termébe küldeni őket.

2016. okt. 17. 18:08
 58/60 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy ha Zsoltiéknak elváltak a szülei, akkor mikor van az anyjánál, mert egyrészt ott voltak a Jalapeno próbák, meg péntek délutánként is mindig ott van. Ezt nem teljesen értem...
2017. nov. 2. 11:53
 59/60 anonim ***** válasza:
100%

Régi kérdés, de sorolok

- Kezdetben, van róla szó, hogy Virág nem szólalt meg 3 hónapig, ha lenne lányom és megnémulna én már rég pszichológushoz vittem volna

- Csak nekem fura, hogy nem isznak? Péntekenként összegyűlnek Zsolti garázsában és senki kezében sincs alkohol. Ha Reni nem is, de Zsolti, Ricsi, Andris és Robi ihatott volna.

- Azt is furának találom, hogy Reni mintakamasz. Komolyan... nem beszél csúnyán, nem lázad. Ilyen kamasz nincs.

- Reni nagyon sokszor sír, pedig jobban belegondolva arany élete van... annyira tökéletes, hogy már- már meseszerű

- Hogy hogy nem jártak a suli menzájára? Többször is le van írva, mégsem jár oda a b-sek közül senki. Lehet, én vagyok így vele, de mi 21-en vagyunk és legalább 14- 15 tanuló jár ebédre nálunk.

- Virág nagyon sötét, mégis hogy vették fel a suliba??

- Mindenki a környéken lakik, senki sem jár be busszal

- Reni szülei úgy kezelik a lányukat, mintha kezelhetetlen lenne, ellenkezőleg, mintakamasz a csaj.

- Kezdetben az elején Reni Vladár első óráján azt állítja, hogy jófej, másik alkalommal, pedig azt írta, hogy,,gyömörgörccsel várta az órát" Pontosan, mikor utáltatta meg magát a tanárral?

2021. júl. 26. 23:20
 60/60 anonim válasza:
94%

Igaz régi kérdés de hozzászólok

Szóval szerintem ennyire részletesen senki nem írja le a dolgokat mint Reni a könyvben.

A párbeszédeket is szó szerint leírja miket mondtak.

Én is írtam kamaszként naplót de azt, hogy ki mit mondott nem írtam le.

Nem tudom ez mennyire baki de leírtam.

2021. szept. 12. 17:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!