SzJG-ben más is talált bakikat, ellentmondásokat?
#36-os válaszoló is írta a valentin partit,ahol SPOILER a fiúknak lakatot,a lányoknak kulcsot adnak és akkor keresik a párjukat SPOILER VÉGE.
Oké,ebben tényleg ellentmondásos,hogy ugye a Szent Johanna Gimnáziumba eleve több fiú jár,mint lány.De igazándiból nekem az tűnt fel,hogy most akkor egy bálon mindenki fel-alá járkál és keresi a párját? És mi van azokkal akiket szimplán nem érdekel,és nem keresik a párjukat?
Tehát most úgy elképzeltem,hogy a félhomályos tornateremben mindenki jár-kel,egymáson átesve keresgélik vajon kivel illik össze a lakat v. a kulcs.
Mert akkor ez a bál erről szól,nem is a szórakozásról?
Mert pl. szerintem,amikor már a 10. vagy az 5. emberrel próbálod össze a lakatodat/kulcsodat,az már idegesítő nem?
Vagy ez csak nekem fura így?
Előző válasz író vagyok:
Oké,ezt igazából már csak én kreáltgattam,de azért furi:
Nem tudom pontosan mikor,de Reni lehet,hogy megemlíti,hogy Corteznek milyen ragyogó mosolya van.
(Mondom,most nem tudok rá példát pontosan hol,de szerintem lehet valamikor írta)
Hogyan,ha mindig kólát vedel? Az rontja a fogakot,nem?
Nem baki, csak nekem fura, hogy Reni Párizsban alszik, amikor Cortez megérkezik. Előző nyáron igazán rendesen várja, pedig a szülei csak a házuk elé engedik ki. Most Párizsban pedig akár kimehetne a reptérre taxival, akár az albiban várhatná ébren!!!:) Ja, és Cortez se ébreszti fel a csókjaival, pedig több hónapja nem látták egymást... Khm...
Sajnáltam, hogy a végén ezt már nem tartotta fontosnak kidolgozni az írónő, pedig én nagyon bírom C és R romantikus jeleneteit és nem bántam volna, ha még 10 oldallal hosszabb a regény. :)
Andris meg Robi ovi óta együtt, mégse ülnek egymás mellé kilencedikben az ülésrend szt...
Sokszor beszél tömegről a tornateremben, de 100 ember nem tömeg.
Amikor kitörik az ablak, értelmesebb lett volna az éppen tesin levők termébe küldeni őket.
Régi kérdés, de sorolok
- Kezdetben, van róla szó, hogy Virág nem szólalt meg 3 hónapig, ha lenne lányom és megnémulna én már rég pszichológushoz vittem volna
- Csak nekem fura, hogy nem isznak? Péntekenként összegyűlnek Zsolti garázsában és senki kezében sincs alkohol. Ha Reni nem is, de Zsolti, Ricsi, Andris és Robi ihatott volna.
- Azt is furának találom, hogy Reni mintakamasz. Komolyan... nem beszél csúnyán, nem lázad. Ilyen kamasz nincs.
- Reni nagyon sokszor sír, pedig jobban belegondolva arany élete van... annyira tökéletes, hogy már- már meseszerű
- Hogy hogy nem jártak a suli menzájára? Többször is le van írva, mégsem jár oda a b-sek közül senki. Lehet, én vagyok így vele, de mi 21-en vagyunk és legalább 14- 15 tanuló jár ebédre nálunk.
- Virág nagyon sötét, mégis hogy vették fel a suliba??
- Mindenki a környéken lakik, senki sem jár be busszal
- Reni szülei úgy kezelik a lányukat, mintha kezelhetetlen lenne, ellenkezőleg, mintakamasz a csaj.
- Kezdetben az elején Reni Vladár első óráján azt állítja, hogy jófej, másik alkalommal, pedig azt írta, hogy,,gyömörgörccsel várta az órát" Pontosan, mikor utáltatta meg magát a tanárral?
Igaz régi kérdés de hozzászólok
Szóval szerintem ennyire részletesen senki nem írja le a dolgokat mint Reni a könyvben.
A párbeszédeket is szó szerint leírja miket mondtak.
Én is írtam kamaszként naplót de azt, hogy ki mit mondott nem írtam le.
Nem tudom ez mennyire baki de leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!