SzJG-ben más is talált bakikat, ellentmondásokat?
Az utolsóval értek egyet!!:)
Egyébként hallottátok már azt a szót, hogy "ültetés"?-.-
Lehet, hogy Dave-en és Renin kívül senki nem szereti az "olyan" zenéket...
Ha nem tetszik és csak a "bakikat" keresitek akkor tényleg nincs jobb dolgotok...-.-"
Jah és Cortez nem törődik a rajongóival... Mit csináljon? Küldjön nekik virágot?! A híres emberek se törődnek a "ragongóikkal"!!!!!
Erről ENNYIT!!!
Reni egyszer mintha mondott volna valami olyasmit,hogy életében először kapott ötöst tesiből..pedig állítólag kitűnő. Az is tényleg fura,hogy Reni anyukája nem veszi észre,hogy borzalmasan főz,ahogy az is,hogy ha Reni nem érti meg a feladatot rajzon,akkor szövegértésből is bénának kéne lennie. Én amúgy a legtöbb bakit csak most veszem észre,hogy már végigolvastam a sorozatot,és tényleg nem igazán életszerű,pláne ez a "legnépszerűtlenebb lány összejön a legnépszerűbb fiúval" dolog,mégis nagyon jó könyv,mert ennek ellenére hihetetlenül egyedi,nekem nagyon tetszett.:)
Egy dolog volt még,ami nem jött be,mégpedig az,hogy amit Karcsival csinálnak,azt csak poénként fogják fel,és fura,hogy csak Reni áll ki mellette,pedig azért ez a dolog rendesen kimeríti a bullying fogalmát,szóval az én véleményem szerint Kingának is közbe kellett volna avatkoznia egy kicsit.
De ez csak a mi véleményünk,az írónő úgy alakította a sorozatot,ahogy szeretné,és tényleg nem szép dolog hibákat keresni benne,mert egy könyv sem tökéletes,de szerintem az sem baj,hogy most így mindenki leírta a véleményét.:)
Az, hogy Reni rajzból nem érti a feladatot az nem jelent semmit!!!
Kitűnő vagyok szövegértésből (plusz nyelvtan és irodalom) Na a lényeg, hogy szövegértésből a legjobb vagyok az osztályban, de bevallom a matek az nekem elég homály akkor is, ha szöveges feladat van benne...!! Szóval erről ennyit!xD-.-"
Gosh, utolsók, miért kell trúeszjégéerezni? Még csak fandomnak sem nevezhető, amit összeműveltek. A Bronyk legalább viccesek, ahogy az autizmusukat interneten kürtölik szét, de ti még egy drámára se vagytok kaphatóak, és ha valaki felveti: szjg fanfic? Rögtön elkezditek hogy hurrdurr Laura tökéleteset művelt össze, nem kell fanfic, stb. blahblahblah. Szóval most erről a fonákra egyszerűen ne válaszolgassatok. Thankies.
- Virág valamikor az első kötetben, a rajzversenyen mondja, hogy a téma szintén egy hónap volt (talán október?). Akkor Reni és Arnold meg is kérdezik tőle, hogy ugye nem anime (nem manga,ANIME)karaktert rajzolt. Reni nem ír le semmi olyat, hogy pölö ,,Elismerésem Virágnak, én egy ilyesmire nem is nagyon tudnék mit rajzolni.", de nem, lesüt az oldalakról, hogy keni-vágja a feladat értelmezését. Ellenben a hármas kötetben, amikor Vladár a szeptembert adja fel feladatnak, Reni ott értetlenkedik.
- Sokszor az órarenddel sincs tisztában az író, mindig olyan órákat jelentet meg, amik a sztorihoz kellenek neki... de akkor hol valósághű?
- A II.kerület azért nem olyan kicsi, hogy mindenki mindenki mellett lakik.
- Corteznek nincs hibája. köhhköhhMARYSUEköhhköhh Még egy nagyon amatőr fanfic writer, vagy rp-s is tisztában van ezzel a szent alapszabállyal: ne legyen tökéletes az ócéd.
- Valamikor Reni említi, hogy Dave mennyire Apple mániás, és még oviba is alma volt a jele. A Kalauzban azt írták, hogy körte.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-Az 5. részben Karcsit 9.-esnek említi Reni,holott akkora Karcsi már 10.-es
-Csak nekem tűnt fel az,hogy Reniéknek mindenből duplaórája van? Oké,az,hogy dupla matek meg a duplaangol még elmegy de amikor már triplásfranicát említett a könyv,kicsit kiakadtam.
Amikor Reni föcifaktra jár a három A-s lánnyal: Edina, Ivett és Rami. Még írja is, hogy legalább Tami jött volna, de ő bioszfaktra jár. Egyszer viszont (nem pontosan így) de valami ilyet ír: A tanárnő lázasan diktált, mi lázasan gépeltünk, TAMI pedig tényleg lázas volt, így a tanárnő megkérte hogy menjen haza (vagy valami ilyesmi). De Tami bioszfaktra jár. Akkor mit keres a föci fakton?
Pár válasszal előbb írta még valaki ezt a Karcsis-bullying dolgot. Nos, ez nekem is eléggé szemet szúrt. Pedig a Reniék osztálya annyira nagyon "antirasszista és mi mindig összetartunk és kiállunk egymás mellett". Akkor, amit művelnek Karcsival? (Reni kivételével)
De amúgy nagyon szeretem az SzJG-t, egyik kedvenc könyvem (a Bábel mellett :)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!