könyvben nemtom milyen baki lehet, miért te milyet fedeztél fel? ha kérdezted biztos találtál
2012. nov. 18. 15:21
2/16 anonim válasza:
Filmben 3-ban szerintem óriási baki, hogy Lupin meg sem mondja Harrynek, hogy honnan tudja a Tekergők Térképének titkát, és bár benne van, hogy Tapmancs, Féregfark, Holdság és Ágas, de nem mondja el, hogy kik ezek. Szerintem ez borzalmas
2012. nov. 21. 20:19
3/16 anonim válasza:
A könyvben sem mondja el neki Lupin. Gondolom, nem akarta az orrára kötni, hogy "én vagyok Holdsáp, fiam, mert vérfarkas vagyok".
2012. dec. 12. 14:12
4/16 anonim válasza:
Az első részben mikor beosztják Harryt a Griffendelbe akkor Ron mellé ül le Harmioneval szemben de a lakománál már Percy és Hermione között ül
2013. jan. 4. 19:38
5/16 anonim válasza:
#2,#3
De egyébként az Azkabani fogolyban Remus elmondja ki kicsoda mikor a Szellemszálláson vannak és elmeséli a Tekergők történetét.Idézem:
"Nem hinném,hogy valaha is akadt volna a Roxfortban olyan diák, aki nálunk jobban ismerte a birtokot és Roxmortsot...Ezért is jött az ötlet,hogy megszerkesztjük a Tekergők Térképét,amit aztán a becenevünkön szignáltunk. Sirius volt Tapmancs,Peter volt Féregfark,és James volt Ágas."
Szóval igen,itt nincs hiba:)
2013. jan. 25. 18:22
6/16 anonim válasza:
Nekem végül is csak fura, hogy mi határozza meg egy mágus erejét. Igazából ha megtanulsz egy rövid varázsigét(sőt, az inkantatem(asszem ez a neve a fejben varázslásnak) után már kimondani sem kell) ami kiüt egy embert(vagy avada kedavra) akkor nyert ügyed van. Amikor például a minisztériumban harcolnak, Dumbledor hogyan védene ki egy megállíthatatlan gyilkos varázsigét? És miben fáradnak el?
Egyébként az érdekes, hogy ugye Ron testvéreinél volt a térkép évekig, és nem szóltak, hogy egy fickóval alszik ezalatt az idő alatt.(ugye féregfark megjelenik a térképen)
2013. jan. 25. 20:22
7/16 anonim válasza:
a könyvben tudom, hogy leírja, de a filmben nem mondja el, vagy legalábbis, nekem nem tűnt fel. És ismerek olyat, akinek a film végére nem esett le, hogy
!!!SPOILER!!! Piton miért ölte meg Dumbledort SPOILER VÉGE
Ez persze az ő hibája is, de a filmé is.
2013. jan. 27. 18:46
8/16 anonim válasza:
" Egyébként az érdekes, hogy ugye Ron testvéreinél volt a térkép évekig, és nem szóltak, hogy egy fickóval alszik ezalatt az idő alatt.(ugye féregfark megjelenik a térképen)" Mekkora igazság és mekkora nagy baki!
2013. febr. 23. 08:42
9/16 anonim válasza:
A filmben Lily Potternek barna szeme van,holott Harry az édesanyjától örökölte a zöld szemszínt.
2015. aug. 7. 22:29
10/16 anonim válasza:
Harry miért nem látta már kezdetektől a Tersztrálokat? Még kisbaba korában találkozott a halállal, nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!