Bia97 kérdése:
Miért van az, hogy J. K. Rowling keveri a fejezeteket a Harry Potter könyvekben?
Figyelt kérdés
Épp tegnap olvastam a Harry Potter és az Azakabani Fogoly-t (persze a többinél s már feltűnt, hogy ezt csinálja) és egyszerűen nem értettem, hogy miért tette Rowling a tizennegyedik fejezetet előbbre, mint a tizenkettediket. Mármint miért úgy számozta meg őket, hogy előbb van a tizennegyedik? És szinte mindegyik könyvében így van! Erre van logikus magyarázat?2012. okt. 31. 08:15
1/4 anonim válasza:
Szerintem állandóan félreolvasod a "tizenegyedik" szót :D
2/4 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel...lehet, hogy ez van a dologban XDD
3/4 anonim válasza:
XDXDXD
Én még ezt nem vettem észre, szóval figyelj oda a fejezet címekre, olvasd lassabban:D
4/4 anonim válasza:
Nézd meg hány db. "n" betűvel van írva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!