Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SzJG-ben más is talált bakikat...

SzJG-ben más is talált bakikat, ellentmondásokat?

Figyelt kérdés
Persze minden könyvben előfordulnak,nincs is evvel baj,csak vicces. Leírjuk ki mit talált?

2013. aug. 1. 10:30
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ne offolj kérlek,nem ez a topikom lényege h kell-e nődoki vagy sem. Nem kell ez a stílus. Képzeld voltam felfázva,de ez addig nem 100% amíg doki nem látott. Lehet más komolyabb dolog is,a vizsgálat nem árt egy nődokinál. Pont pár hete voltam dokinál felfázás gyanúja matt (mert ugye majd a doki megmondja mi a pontos diagnózis) és ő küldött el nődokihoz,nehogy esetleg más nőgyógyászati probléma legyen a háttérben. Ez a könyvben is le van írva h azért mennek nehogy más komolyabb baj legyen.
2013. aug. 1. 21:30
 12/60 anonim ***** válasza:
44%

Ó, bocs hogy válaszolni mertem, és megmagyarázni, miért írtam korábban, amit írtam. Off az, ami egyáltalán nem kapcsolódik a témához, ez nem olyan volt.

Én eddig kétszer fáztam fel, egyszer sem küldet nőgyógyászhoz, csak antibiotikumot kaptam, oda visszatérő vagy nem múló fertőzés esetén küldött volna.

Még írtam volna egyet Ricsi és Vladár hajáról, de inkább hagyjuk.

2013. aug. 1. 21:38
 13/60 A kérdező kommentje:
Eltértél a tárgytól,de mindegy... Úgy látszik ahány háziorvos,annyiféle módszer. Nem lényeg. Na halljuk azt a hajas dolgot.. :)
2013. aug. 1. 21:45
 14/60 anonim ***** válasza:
88%

-Valamelyik részben volt, hogy Reni írt egy novellát, ami elég jó helyezést ért el egy pályázaton. Az íráshoz szükséges némi fantázia, tehát elvileg van neki. Mégis, amikor Vladár azt mondja rajzon, hogy a téma szeptember vagy éppen Valentin-lap, NEM ÉRTI A FELADATOT (?)

-Amikor még Reni írta az ajánlókat a suliújságba, mindig egy csomóan gratuláltak neki a cikkéhez, viszont egy csomót panaszkodik, hogy őt szinte senki nem ismeri a suliban, meg hogy teljesen láthatatlan.

-Százan sem járnak a suliba, a büfében viszont több és többféle kaja van, mint nálunk a 700 fős gimiben volt.

-Ha már a kajánál járunk, Reni a legtöbbször vacsoráig kihúzza egy minyonnal és egy doboz szívószálas baracklével, a vacsora ehetetlen, abból szintén nem eszik, meg éjjel egy kis nasi, ennyi egész napra.

-Reni és az apja naponta találnak a hűtőben somlói, tortát, gyümölcssalátát, stb. Bárcsak nekünk is ilyen hűtőnk lenne.

-Azt írja, hogy Dave a reál tárgyakból kiemelkedő, de amikor Máday kérdezi meg tőle, hogy hogy áll matekból, azt feleli rá, hogy megvan a stabil kettes.

-Már május végén le vannak zárva mindenből, már nem tanulnak, amikor még jó 2 hét van vissza a tanévből.

-Képesek elmenni a Szabó Ervin Könyvtárba azért, hogy úgy 3 perc alatt lezavarják a magyar versenyt. Miért nem adnak több feladványt?

-A legtöbb órán négyen-öten is felelnek. Egy 12 fős osztályban ez azt jelenti, hogy 3-4 alkalmanként mindenkire rákerül a sor. Lehet, hogy ez csak nekem fura, de én a gimi 4 éve alatt összesen egyszer feleltem magyarból és történelemből is, idegen nyelvekből kicsit többször, de egyéb tárgyakból egyszer sem.

-Reniéknek nincs énekórájuk, ami úgy tudom, minimum 1 évig kötelező lenne.

-Haller a jelek szerint semmit nem tanít, se a saját osztályának, se másiknak, én legalábbis nem jöttem rá.

-A Szent Johannában többnyire azt jelenti a színvonalas oktatás, hogy a diákok néma csendben olvassák a tankönyvüket az órán. Ezt nemcsak hogy egy állami iskolában megtehetnék, de igazából otthon is.

-Az egyáltalán nem gond, ha az osztály végigüvöltözi a tanórát, viszont ha valaki (Zsolti) egy falatot is mer enni órán, minden tanár magából kikelve ordít. Igazuk van, az sokkal zavaróbb...

2013. aug. 1. 23:14
 15/60 anonim ***** válasza:
93%

Oh, van még:

-Ez egy budai iskola, ahol valószínűleg felvételi kritérium, hogy az illető ott lakjon a 2. kerületben. Senki sem lakik vidéken, de még a fővároson belül távolabb sem.

-Kinga vetekedhetne Renivel az iskola legnagyobb strébere címért, ő mégis kimondhatatlanul-rettentően népszerű.

2013. aug. 1. 23:19
 16/60 anonim válasza:
90%
Volt egy rész, mikor Reni javított Vladárnál, és eleinte talán Andris ült bent, aztán hirtelen Robi lett belőle. Vagy fordítva.
2013. aug. 1. 23:38
 17/60 anonim válasza:
96%
A 8./1-ben a 320. oldalon (az alján) Katát 2 helyre is berakják mert egyszer azt írja hogy Ricsivel zenél másodjára meg Gáborral Zsákkal és Flórával csocsózik.
2013. aug. 2. 08:36
 18/60 A kérdező kommentje:
A hűtőben azért találnak mindig jó kajákat mert az anyja vásárol. Gondolom több mindent szokott venni,ez szerintem nem baki. Ez egy alapítványi magániskola,lehetnek más szabályai mint egy sima giminek. A büfé kínálatával nincs bajom,az nálunk is hasonló volt a suliban. Az nekem is érdekes h a cikkei miatt gratulálnak neki,mégis láthatatlan..lehet csak felszínesség. Nekem még az tűnt fel,h amikor a tolltartót kirúgták az ablakon, ott a párbeszédnél h "Robi Andrisra kente,ugyanúgy Robi Andrisra kente" vmi ilyesmi megfogalmazásban. A Szabó Ervin könyvtáros feladat sem baki, attól h ők 40perc alatt végeztek (és nem 3 perc), más osztály sokkal tovább húzta.
2013. aug. 2. 10:58
 19/60 anonim ***** válasza:
75%

Személy szerint, ez a bakikeresés nekem sokkal érdekesebb mint maga a könyv. :D

Pont ez volt amúgy a bajom az egésszel, hogy mennyire nem hiteles meg életszerű, pedig pont így reklámozzák..

2013. aug. 3. 03:27
 20/60 anonim ***** válasza:
87%
Hát szinte már leírtak előttem mindent, de még esetleg van egy, ami nekem egy kicsit szemet szúr, bár nem annyira nagy 'baki': Reni azt íta, hogy nem kultiválják az elektronikus zenét, de Dave-nek a Daft Punk a kedvenc előadója/együttese. Ez nekem egy kicsit fura. De nem nagyon dolog.
2013. aug. 3. 23:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!