Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok róla? Jó történe...

Mit gondoltok róla? Jó történet lesz? Mit vigyek még bele?

Figyelt kérdés

Van egy lány, Vanessa Evegreen, akit kirúgnak a régi iskolájából, mert egy diák állítólag megsebesült miatta, nem tudni de valamiért London egyik legnevesebb iskolájába veszik át, fogalma sincs miért, és hogy történt ez, a diákok első látásra teljesen átlagosnak tűnnek, azon kívül hogy mindegyikük zseni, pedig nem azok, a diákok többsége angyal vagy démon, természetesen emberi formában,és senki nem tud róluk, mikor Vanessa megérkezik az iskola tanulói rögtön sugdolózni kezdenek, az emberek furának tartják, a démonok és angyalok rögtön sejtik hogy nincs vele valami rendben, ő nem angyal nem démon, de nem is ember. Eközben zajlik az élet az iskolában, szerelem, barátság, démonok, angyalok, tanítás,varázslat,balhék de vajon mi lehet Vanessa, s mi rejt még az iskola? Ki ez a rejtélyes idegen, akinek sikerült belopnia magát Vanessa szívébe?

Ez mind kiderül, a könyvből!

2013. júl. 17. 22:23
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Egyébként már leírtam, hogy NEM ÍROM MEG! Szóval teljesen fölöslegesen püfölitek a billentyűzetet, többet nem fogok reagálni semmire sem. Köszönöm a megértést. :))
2013. júl. 25. 18:00
 22/23 A kérdező kommentje:
Jó, bocsánat az előbbi indulatosságomért, csak alapból is ideges voltam!
2013. júl. 25. 18:17
 23/23 anonim ***** válasza:

Figyelj!

(Új válaszoló vagyok, most vettem észre a kérdésed, és ELOLVASTAM az összes eddigi választ ÉÉÉS KOMMENTET)

1. van jogom válaszolni (nem ezzel akartam kezdeni, de a történethez nincs mit hozzáfűzni, ha nem írod meg, ami nem is baj)

2. ha nem szeretnéd, hogy válaszoljanak a kérdésedre, akkor kérd meg az oldal adminjait, hogy töröljék a kérdésed, vagy TE magad törlöd a kérdésed a "Saját kérdéseid" listából, és akkor többet nem fogod látni a kérdésedre érkezett válaszokat (de ha már ezt megtetted, akkor nem szóltam)

Ne haragudj meg, de nem mondhatod valakinek azt, hogy többet ne válaszoljon, mert például valaki - mondjuk én - csak késöbb veszi észre a kérdést, és válaszolni akar, akkor mi van? Te efektiv megtiltottad, hogy válaszoljon.

amúgy, tényleg sablon sztori lett volna, semmivel sem tűnt volna ki a tömegből. És ne hidd, hogy azzal, hogy mondasz egy "hűű de nehéz szót" attól fel fognak nézni rád. Én tudom, hogy csak azért írtad azt a példát, hogy nem tom kinek nem tom milyen "nehéznek" gondolt mondatot mondtál, hogy nagyobbnak gondoljanak. Ne tagadd!

Befejeytem!

2013. aug. 15. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!