Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok róla? Jó történe...

Mit gondoltok róla? Jó történet lesz? Mit vigyek még bele?

Figyelt kérdés

Van egy lány, Vanessa Evegreen, akit kirúgnak a régi iskolájából, mert egy diák állítólag megsebesült miatta, nem tudni de valamiért London egyik legnevesebb iskolájába veszik át, fogalma sincs miért, és hogy történt ez, a diákok első látásra teljesen átlagosnak tűnnek, azon kívül hogy mindegyikük zseni, pedig nem azok, a diákok többsége angyal vagy démon, természetesen emberi formában,és senki nem tud róluk, mikor Vanessa megérkezik az iskola tanulói rögtön sugdolózni kezdenek, az emberek furának tartják, a démonok és angyalok rögtön sejtik hogy nincs vele valami rendben, ő nem angyal nem démon, de nem is ember. Eközben zajlik az élet az iskolában, szerelem, barátság, démonok, angyalok, tanítás,varázslat,balhék de vajon mi lehet Vanessa, s mi rejt még az iskola? Ki ez a rejtélyes idegen, akinek sikerült belopnia magát Vanessa szívébe?

Ez mind kiderül, a könyvből!

2013. júl. 17. 22:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
;)
2013. júl. 19. 12:26
 12/23 anonim ***** válasza:
A kérdező nehezen viseli a kritikát, illetve a helyesírással is gondjai vannak (vesszők elhelyezése főleg).
2013. júl. 19. 15:06
 13/23 anonim ***** válasza:
Előttem szóló egy másik 76%-os, és a kettővel föntebbi, meg még valamelyik előbbi vagyok!!:)
2013. júl. 19. 15:10
 14/23 anonim ***** válasza:

*én

nem "és":)

2013. júl. 19. 15:11
 15/23 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy helytelenül írtam, de telefonról voltam és siettem. A vesszővel, pedig igen, tényleg problémáim vannak, ha SIETEK, és mint mondtam siettem. :)
2013. júl. 19. 21:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Abból ítélve, hogy most mennyit vétettél a vesszőkkel, megint nagyon siethettél :)
2013. júl. 19. 21:56
 17/23 A kérdező kommentje:
Először is, örülj annak , hogy csak a vesszőkkel bajlódok, a tizenévesek többsége, egy mondatot nem bír leírni rövidítés vagy esetleg helyesírási hiba nélkül! Ha azt mondom nekik, hogy: Engem deprimál ez a környezet. Hülyének néznek, és azt hiszik én találtam ki azt a szót, hogy deprimál. Szóval azért álljunk meg, oké? :)
2013. júl. 20. 09:28
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném, mert ez a szókapcsolat szerepelt az SzJG-ben is. :D De most komolyan, azt hiszed, hogy a kortársaid degradálásától leszel tehetségesebb? Nem, tehetségesebbnek akkor fognak megítélni, ha jó ötlettel állsz elő, és jól is dolgozod ki. Te sem üthetsz el annyira, ha ilyen sablonos sztori pattant ki a fejedből.

Azért álljon már meg a menet! Te ettől függetlenül még nem tudsz vesszőket használni, szóval ne sértődj meg, hanem tanulj egy picit!

2013. júl. 22. 19:53
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ó, és tini vagyok, de sosem volt problémám a helyesírással.
2013. júl. 22. 19:54
 20/23 A kérdező kommentje:
Na jó, én eddig szerintem normálisan reagáltam mindenre, de most egy kicsit felidegesítettél, azt írtam, hogy a TÖBBSÉGÜK(!!!!!!!!!!!) nem azt, hogy mindegyik. Ami azt illeti, azt is leírtam, hogy nem írom, meg és, hogy tisztában vagyok azzal, hogy sablonos story, de őszintén, melyik fantasy nem az? Amibe van suli, és szerelem? Áruld már el légyszíves. Az SZJG-t meg nem olvastam. Nem becsülöm magamat többre másoknál, sőt...
2013. júl. 25. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!