Rgényt szeretnék írni! De nem tudom mennyi legyen egy fejezet, hány oldal legyen? Pl egy átlagos regénynek egy fejezete kb hány oldal? Hány mondat?
Figyelt kérdés
Olyanok írjanak, akik szoktak regényt írni2009. okt. 16. 17:26
11/37 A kérdező kommentje:
hát én is eldobom, de azért mert léátom mennyire teljesen hülye meberek vannak
figyi ha nem tetszik vmi menj pszihiáterhez
nem érdekel ha vmi problémád van engem biztos nem
2009. okt. 17. 19:26
12/37 anonim válasza:
Tanulj meg helyesen írniXD Meg helyesen olvasni talán-.- Egy szóval sem mondtam, hogy ez a leghülyébb, csak azt állapítottam meg, hogy ez igenis egy hülye kérdés.
Ja, és ha ennél sokkal hülyébb kérdések is vannak, akkor minek írsz olyan oldalra, ahol hülye emberek hülye kérdéseket tesznek fel és azokra hülye emberek még hülyébb válaszokat írnak?:D
Bocsi az offért^^
A kérdésre: egy fejezetnek hivatalosan 48,526 ezred oldalnak kell lennie, egy oldal 61 sor és egy sor 92 szótag, ami olyan 26 szó. Jó számolgatást és kitartás! Ügyes légy!^^
13/37 A kérdező kommentje:
jól van , megértettem, hogy teljesen mindegy ehhez nem kelett vna oda írnod minden ostobaságot, okosfej
2009. okt. 18. 11:22
14/37 anonim válasza:
talán a többi komment egy kicsit durva, nem tudom mi üthetett beléjük, de tényleg van abban valami amit mondtak, de tényleg beképzeltnek tűntél azzal a "tehetséges vagyok dumával" (am, én is szeretem a Twilight-ot és nincs igaza annak, aki azt mondta, hogy nem igazi irodalom, és az, aki ezt mondta az írónőt sértette meg vele ) sajnálom, hogy durván válaszoltak a kérdésedre :( , bár én biztos vagyok abban, hogy volt valami elképzelésed a regényben lévő történettel kapcsolatban, már nekem is volt ilyen ötletem, de én nem írtam meg , még érlelődik bennem
15/37 anonim válasza:
de azért te is elég bunkóan válaszolgatsz (az előző író)
16/37 anonim válasza:
na most emberek, erre akérdésre mégis hogyan lehet válaszolni? én még ilyet nem láttam ....
17/37 anonim válasza:
Annyi oldal egy fejezet, amennyinek te érzed, hogy lennie kell... sokmindentől függhet, hogy mennyire hosszúra csinálsz egy fejezetet, és ez csak tőled függ, sztem mások is ezt akarták mondani... és amugy meg télleg jót tesz ha nagyon sokat olvasol... ott van pl Evelyn Marsh nála igazán rövidek a fejezetek, és van olyan könyv, ahol meg nincs is fejezetekre bontva... A lényeg, ez csak tőled függ... (amugy én személy szerint jobb szeretem a rövid fejezeteket ;) de ez nem számít)
18/37 A kérdező kommentje:
senkinek nem akartam azzal a lelkivilágába gázolni, hogy feltettem ezt a kérdés, úgy látszik megtettem , valakiket ez elég mélyen érintettXD
2009. okt. 19. 15:51
19/37 A kérdező kommentje:
bár sztem annyira nem volt furva a kérdése, most nem tom mért vagytok úgy oda
2009. okt. 19. 16:01
20/37 anonim válasza:
azért, mert aki írni akar, az nem kérdez meg senkit, hogy hány oldal vagy mondat, vagy sor, vagy szó legyen. Sztem amikor ír valaki megszünik körülötte a világ, és semmi más nem érdekli, csak hogy le tudja írni, azt amit szeretne. Vagy ezzel egyedül lennék :$ (sztem nem :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!