Mit takar ez a mondat a könyvben? (new Moon)
„Megijesztett. Olyan átható tekintettel nézett rám, hogy egyszeriben biztos voltam benne, ismeri a titkomat." Edward anyja mondja Carlislenek amikor haldoklik.
Talán tényleg tudta, hogy vámpír? Ha igen, honnan tudhatta?
A Twilightban vagy a MS-ben van amikor azt mondja Edward, hogy az emberek kerülik őket, ösztönből érzik, hogy veszélyben vannak a közelükben. És lehet hogy amikor Esme haldoklott, és belenézett a szemébe, egyszerűen megérzett valamit, hisz tudjátok, : A szem a lélek tükre!
Amugy meg sztem a vámpírok azért nem lesznek betegek Stephenie könyvében, mert hát ők halottak, alapból, és a betegségekhez élő szervezetre van szükség.
Bár engem az érdekel, ha halottak, és nem ver a szivük, hogyan van mégis vérkeringés, és mért nem rothadnak el?
Ebbe még nem is gondoltam bele... :S
Vérfarkas biztos nem lehetett
1. mert akkor a fiának is annak kellett volna lennie, és akkor a harapásba belehalt volna..És amint tudjuk nem így lett!
2. Ha vérfarkas lett volna, nem betegszik meg és akkor Edward sem haldokolt volna
3. Akkor már rég letépte volna Carlise fejét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!