Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit takar ez a mondat a...

Mit takar ez a mondat a könyvben? (new Moon)

Figyelt kérdés

„Megijesztett. Olyan átható tekintettel nézett rám, hogy egyszeriben biztos voltam benne, ismeri a titkomat." Edward anyja mondja Carlislenek amikor haldoklik.

Talán tényleg tudta, hogy vámpír? Ha igen, honnan tudhatta?

2009. jún. 19. 10:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nah,de ha nincs vérkeringése,akkor a Breaking Dawn-ban hogyan lesz Bella terhes?Meg mitől?A vámpírok termelnek ,,ilyesmit"?:D

Kicsit vicces,nem?

2009. jún. 21. 15:23
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát, de Edward mondta a könyvben, hogy attól még, h nem ember, ott alul minden rendben van. De nem hiszem, hogy 1 kitalált lénynek meglehetne fejteni az anatómiáját..:D
2009. jún. 21. 18:51
 13/19 anonim ***** válasza:
nem valószínű hogy bármit is tudott volna Carlile kilétéről csak efy haldokló anya volt aki azt kérte a fia orvosától hogy tegyen meg mindent a fiáért és csak a doki látta bele az egészbe hogy vajon mit tudhat a nő ezért érezte furcsán magát
2009. jún. 29. 13:35
 14/19 anonim ***** válasza:
ez értelmetlen mert hogy lennének halottak ha egyszer halhatatlanok ha mindent szó szoros értelemben veszünk!!ami meg azt illeti nincs szívverésük így keringésük se...de a mozgáshoz oxigén szükséges amit a vér szállít de ő nem kell lélegezzen. keringés nélkül lehetetlen hogy bella teherbe essen tőle,ha csak nem kutya hogy ezt egy porc mozgassa(ebbe nem akarok bele gondolni)és mi értelme egy nemző képes férfinak ha nő nem a képes megtermékenyülésre?? hacsak nem kereszteződik egy másik fajjal mint az ember!!de akkor ez mégis mért lepte meg őket?azt hiszem túlságásan belemerültem az anatómiába... de ezen ellehet gondolkozni egy idejig
2009. jún. 29. 13:42
 15/19 anonim ***** válasza:
és egy kissé morbid kérdés,a tengerben mikor hagyták abba azt ha egyszer edward nem kell aludjon és nem merül ki??addig amíg bella be nem aludt?ez aztán a romantikus
2009. jún. 29. 13:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Hihi! Ezt most elképzeltem... Bella bealszik Edward meg az ölében kiviszi a vízből. De most tényleg Bella hogy-hogy nem emlékezett arra másnap reggel, hogy pl. a vízből, hogy ment ki, vagy ha erre nem is, de szeritem én biztos emlékeznék arra, h azokat a sérüléseket, hogy szereztem. Hogy lehet az, h nem tűnt fel Bellának, Edward túl szorosan ölelte? Hát nem t'om szerintem én biztos érezném, és szentem emlékeznék rá másnap reggel.
2009. júl. 16. 16:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Hamár errefelé kalandozik a téma, az is érdekes, hogy amikor a születésnapján megvágja a papír éle Bella ujját, akkor azt minden vámpír észreveszi, nyugtalanok lesznek, és ugyebár Jasper majdnem meg is támadja. Pedig az csak egy csepp vér. És mivan ha Bellának éppen megvan? Hogy lehet... hogy, értitek? A vámpírok (általánosságban) érzik az emberi vér szagát. Már kilométerekről is! Akkor, hogy a fenébe tud ott üldögélni a gimiben egy rakás csaj között például Jasper, aki alig bírja kordában tartani a vérszomját?!

No mindegy, én nem akarok kukacoskodni, csak elmondtam, mert én is ilyen kis gyakorlatias vagyok, és érdekelnek a részletek. XD

2009. júl. 17. 18:57
 18/19 anonim ***** válasza:
És amikor a vízben vannak és utána az ágyban ébrednek föl(vagyis csak Bella)és Edward széttépte a párnákat......Szóval a víz után az ágyban is lefeküdtek és akkor tépte szét a párnákat......szval hányszor is?!
2009. aug. 27. 15:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Igaz, ez nem Breaking dawnba volt, hanem az Alkonyatba, de az is furcsa, h Edward és Bella első "hivatalos" randíján, amikor a réten voltak, (ugye jó sokáig XD), Akkor Bells-nek a nap végén már korgott a gyomra. De ha egész nap elvoltak, akk kérdem én, hogy lehet az, h pisilnie nem kellett? XDXDXD Vagy persze, gondolom kellett, de, hogy bírta?! XD Ezen is fönnakadtam XD
2009. szept. 2. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!