Van olyan könyv ami nem nyálas, de mégis kicsit több benne a szerelem mint az átlagos kalandregényekben?
Figyelt kérdés
A múltkor olvastam egy könyvet és nagyon szépen le volt írva benne egy szerelmes jelenet, rájöttem hogy szívesen olvasnék még ilyet.Nem szeretem a nyálas dolgokat, általában kalandregényeket olvasok, egy icike picike szerelemmel csak. De most egy kicsit többre vágyok.Nem sokkal, de többre. Ha tudtok ilyen könyvet légyszi írjátok le. Am 14 vok.2009. jún. 3. 18:54
1/10 anonim válasza:
Nora Roberts könyvei. Szerintem az még nem nyálas, van közte jobban és kevésbé romantikus, bár inkább a régebbiek jobbak szerintem. Ha rákeresel, lehet, hogy a neten is találsz.
3/10 anonim válasza:
Bronte: Jane Eyre
sokak szerint a Twilight meg folytatásai sem nyálasak. nekem nem tetszik, de lehet hogy neked tetszene, mert ebben a korban vagy =)
4/10 anonim válasza:
A Jane Eyre is nagyon jó, de az Üvöltő Szelekben több a cselekmény és a kaland, no meg a szereplők :)
5/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a tippeket :)
2009. jún. 4. 16:21
6/10 anonim válasza:
Vavyen Fable bármelyik könyve
1, asszem az összes könyve romantikus
2, szakadsz a röhögéstől,mert akkora poénok is vannak benne
én a Szennyből az angyal-t olvastam,de órán,és egy különlegesen vicces résznél majdnem felnyerítettem a röhögéstől xD
7/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a választ :) majd ha könyvet akarok olvasni rákeresek :D
2009. jún. 5. 13:37
8/10 anonim válasza:
Nicholas Evans: Suttogó című könyvét ajánlom. Szerintem fantasztikus könyv. Egyik kedvencem, talán jobb mint a film.
9/10 A kérdező kommentje:
:D nagyon köszönöm :D
2009. júl. 29. 15:26
10/10 anonim válasza:
Katherine Applegate: Szívzűrök sorozat. Én is 14 vagyok szerintem majd megőrülsz tőle annyira jó könyvek!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!