Ti szeretitek az SZJG-t?
Figyelt kérdés
Én most a 4-et olvasom de imádom ti is?2013. jún. 15. 17:13
11/20 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, most fejeztem be a 6. részt.
12/20 anonim válasza:
ajj annyira utálom amikor tök normálisan leírom hogy szeretem és lepontoztok :(
13/20 anonim válasza:
Őszintén szerintem a végét nagyon elcseszték. Az elején tök idegesítő csaj szerepe, de a végéhez képest áldás. A 3., 4., 5. rész a legjobb, mert abban a csaj kicsit magára talál. A 7. részig a karakterfejlődés is nagyon jó, bár azért Cortezből vissza lehetne venni. A 8-ban viszont a Kingát meg az Arnoldot is tökre elrontották, de konkrétumot inkább nem írok. A poénok fergetegesek, viszont Reni egy két "poénján" tök fölöslegesen röhögnek. Ezen kívül meg van néhány tök irreális dolog benne, de szintén nem írok konkrétumot, gondolom aki már olvasta az tudja mit értek a pénzkérdés alatt. Ja, meg amikor 86odjára írja le, hogy lehet, hogy lúzerek, de ők akkor s Zsoltiéknál lógnak péntek este... na, én ott buktam ki totálisan. Egyébként én az írónő beszédeit sem bírom, szerintem tök beképzelt, csak mert jól ír. Konkrétan fogalmam sincs, mi ez a nagy felhajtás körülötte. Viszont az ne alkosson véleményt, aki nem olvasta. És a sok negatív vélemény ellenére érdemes végigolvasni!
14/20 anonim válasza:
Úgy írtok itt mint akik sokkal de sokkal jobb könyvet írnátok. Szerintem ha lenne energiátok, időtök, fantáziátok stb, akkor ti is meglennétek elégedve a végeredménnyel. Leiner Laurának a nyomába sem érhetnétek... Amúgy hogy válaszoljak a kérdésedre, és is tökre imádom! Amúgy miért azt kell nézni hogy ez a valóságban is így van? Ez egy könyv!
15/20 anonim válasza:
Utolsó! Senki nem mondta, hogy jobb könyvet tud írni. Egyszerűen nem tetszik nekik. Mit kell ebbe belekötni? Ízlések és pofonok.
A kérdésre válaszolva: nem, nem szeretem. Miért? Mert cseppet sem életszerű, mint ahogy sokan mondják. Tipikus "tökéletes románc-történet". Jó, tiniknek szól, nyilván nem akart az írónő eget rengető drámákat és hűdenagy mondanivalót belerakni... De még mindig az a véleményem, hogy cseppet sem egészséges, ha a tinik azt hiszik, ilyen élet létezik, mint ami a könyvben van! És csakazértse fogom végigküszködni magam a sorozaton, mert mindenki áradozik róla...
Lehet lepontozni, ha akartok.
16/20 anonim válasza:
14/15-ös! Ne próbálj meg itt kiosztani mindenkit. Én sokkal jobban írok ennél a Lejnár mittudoménkinél.
17/20 anonim válasza:
Az utolsó előtti előttinek! Az egyel előtted lévő vagyok és pont Leiner Laura mondta, hogy ez a könyv a valóságról szól, itt és most játszódik, meg stb... Szóval ezért várjuk el, hogy életszerű legyen!
18/20 anonim válasza:
Hááát...sok mindenben egyetértek a 13. válaszolóval. Alapvetően nem rossz. Pozitívum benne a humora és a karakterek, de a kb. 6. résztől eléggé béna. (a humora nem, az végig jó:). Nem túl reális, és abszolút nem értem ezt a felhajtást körülötte. Vannak dolgok amik kifejezetten idegesítenek: pl. Reni és Cortez. Mi az, hogy mindent elrontott Reni? Abból, hogy Cortez ül, zenét hallgat, és bámulja a kóláját, kellett volna tudnia, hogy tetszik neki? ( ezt a beszólást a barátnőmtől vettem, tökre tetszik) És Arnoldot a végén tökkre megváltoztatták! Nem ilyen volt!!! Egyébként is Cortez tökre hisztis, mindenen beséértődik, és Reni is össze-vissza szenved. Virág és Ricsi viszont... Nem volt semmi bajuk, pedig sokkal több okuk van rá. (mondjuk még a 4.-nél vagy, nem tudod, majd meglátod). De érdemes kiolvasni, kikapcsolódásképpen is, és akkor is ha vannak kiakasztó dolgok, mert a két főszereplőn kívül jó fej az osztály. Nekem azért is tetszett, mert hosszú idő után ez az első könyvem, amiben nem hal meg senki:) Ezen kívül ez tipikusan az a könyv, amit egyszer elolvasok jó, utána uncsi, véleményem szerint vannak jobb könyvek is, ezért nem értem azt, hogy valakinek ez legyen a kedvenc könyve, vagy egyetlen amit szeret. De ez csak személyes vélemény, nem akarok megbántani senkit. Na. Egyszóval: tetszik, ajánlom, de sohasem lesz a kedvenceim között:)
19/20 anonim válasza:
Tudom, nem leszek népszerű ezzel a hozzászólással, de mi lenne ha NORMÁLIS, ÉRTÉKES SZÉPIRODALMAT OLVASNÁTOK, ezek helyett a szemetek helyett?
20/20 anonim válasza:
#17: mondd csak, mi benne a valószerű? Csak kíváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!