Ti szeretitek Neményit?
Figyelt kérdés
Én utálom. Örülök hogy elmegy, és hogy Reni nem szereti. Mindig mindent úgy alakít hogy önmagának jó legyen, nem Reninek.2012. dec. 16. 17:39
1/11 anonim válasza:
az elején bírtam, akkor nagyon jó beszólásai voltak pl arra hogy "miért késtél?" :D később már nem volt szimpi, nagyon bunkó lett.
2/11 anonim válasza:
Nekem valamiért mindigis ellenszenves volt... aztán még jobban... és még jobban... Most már határozottan utálom.:D És egyet értek Veled, Kérdező!:D
3/11 anonim válasza:
Én azért bírom. Nem tudom miért, igazatok van, de... én akkor is bírom xD.
4/11 anonim válasza:
nekem már az első részben sem volt szimpi
5/11 anonim válasza:
Az elején én is bírtam aztán kb. a 3. résztől már egyre jobban utáltam..már én is örülök hogy elmegy de a 8.asba is fel fog tűnni:(.
7/11 anonim válasza:
Huuu.. Én bírom :)) szerintem sal azért ilyen bunkó mert szerelmes Renibe :(( tökre sajnáltam! És elvileg a 8.kötetben nagyszerepe lesz, alig várom! :D
8/11 anonim válasza:
akarmit is mondotok, en az elejen is kedveltem, most is kedvelem. roppant karakteres es ertelmes szereplo, szivesen elbeszelgetnek vele a valo eletben.
9/11 anonim válasza:
Persze vannak jó tulajdonságai.......
De nekem már az elején se volt valami szinpatikus.....
És 1ébként ő az egyetlen olyan szjg szereplő akire ha gondolok, dühösen fújtatok :D
Arnoldot én mindig úgy képzeltem el mint egy falat. A fal két oldalán Reni és Cortez látja egymást de a fal folyton az útjukat állja..... És sajnos Reni nagyon ragaszkodott ehhez a falhoz....
És Arnold sosem nnlézte azt, hogy mi a jó Reninek.
Ricsit idézem: "Full önző"
Ez szerintem eléggé jellemzi Arnoldot.......
10/11 anonim válasza:
Én nagyon szeretem:) És sosem utáltam, csak csalódtam benne... de én teljesen megértem, hogy miért lett olyan,amilyen...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!