Ti melyik Szent Johanna gimi szereplőt szeretitek a legjobban?
Figyelt kérdés
Én Cortezt,Zsoltit,Renit,Virágot,Davet szeretem a legjobban de Ricsi is jó fej. :) Szerintetek?:)2013. jan. 18. 17:01
1/25 anonim válasza:
Cortez-t, mert ő az a tipikus laza, szívtipró
Zsoltit, mert feldobja a hangulatot
Virágot,mert aranyos
és Ricsit, mert csak :D
2/25 anonim válasza:
cortez-mert ahogy leírja Leiner Laura úgy írtó jóképűnek tűnik ès kedvesnek,Ricsi mert kedves rokkert játszik Virág mert nem valami okos de nagyszívű,Reni mert szinte olyan mint én,Zsolti mert amikor olvasom amit ő mond mindíg nevetek, a kockákat is kedvelem! :) szóval mindenkit a Reni osztályából
3/25 jamesandjames válasza:
A balhés négyest meg Kingát, Virágot és Petit:)
4/25 A kérdező kommentje:
Bárcsak nekünk is ilyen osztályunk lenne:)
Akkor örömmel mennék suliba:D
2013. jan. 18. 20:57
5/25 jamesandjames válasza:
Sokszor én is olyan osztályra vágyok, de biztos, hogy nem adatik meg:(
6/25 anonim válasza:
Cortez:) akkor Renit is, Ricsit, Zsoltit, Dave-t, Kingát, Virágot:D
7/25 anonim válasza:
En Zsoltit es kingat.Nagyon osszeillettek.Nem mintha Davevel nem csak olyan mas.
Zsoltit:mert vicces,jo poenjai vannak.Egyszeruen birom.
Kingat:csak ugy,szerintem neha vicces ahogy duhong,es parancsolgat.:D
8/25 anonim válasza:
én mindegyiket nagyon kedvelem,mégis a legjobbak:Cortez,Kinga,Ricsi,Zsolti,Dave,Virág és természetesen Reni:)
10/25 anonim válasza:
Virágot, mert oan ari. :)
És persze Cortezt. Ki ne szeretné Cortezt? <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!