Mit gondoltok az írásaimról?
Szerintetek milyenek? Mi hiányzik, min javítsak?
Kérlek segítsetek, köszönöm!:))
Igen-igen, köszönöm mindenkinek a segítséget!
Javítani fogok mindenen amit felsoroltatok, aztán majd kiderül.
Az jól esett, hogy visszanéztetek a blogra, sőt hogy el is olvastátok, mert csak így láttátok meg a Gyakoris részt benne.
Mindazonáltal ha megkérhetlek titeket megnéznétek az első bejegyzést is?
Az egy más stílus, más mondanivaló, rövidebb és komorabb... Szerintem(!)
Kíváncsi lennék a ti véleményetekre, mert arról nem hallottam semmit.
Még egyszer köszönöm és... még visszatérek:D
A kinézeten mindenképpen javíthatnál. Ezek a szimpla sablonok már túl unalmasak és felkapottak. Törekedj az egyediségre!
A szövegbe annyira nem merültem bele, viszont a részek kicsit rövidnek tűnnek. Ha engem kérdezel, akkor egy jó történetes blognak kb így kell kinéznie: [link]
"Amúgy attól , hogy nem olyan bunkó ,hogy ezért rosszul reagáljon , biztos , hogy rosszul esett neki ! "
Igen, biztos, hogy rosszul esett neki, de azzal semmit sem fog fejlődni, ha azt mondjuk neki, hogy milyen csodálatos dolgot csinál és csak így tovább. Ő legalább megérti, hogy a hibáiból tanul az ember, nem abból, ha nem vesz róluk tudomást.
Igen, az valóban igaz, hogy nemigen látszik hogy olvasnál, de aztán ki tudja, én biztos nem, de nekem ez jön le. :)
Ahhoz, hogy valami jót és élvezhetőt alkoss, szükséged van saját tapasztalatokra, másik művek olvasásával, hogy átéld a katarzist, s ez alapján komolyabban fogalmazz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!