Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok az írásaimról?

M@x kérdése:

Mit gondoltok az írásaimról?

Figyelt kérdés

Szerintetek milyenek? Mi hiányzik, min javítsak?

[link]

Kérlek segítsetek, köszönöm!:))

2013. jan. 21. 22:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, észrevettem és én is neki szántam a válaszomat.
2013. jan. 23. 10:17
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen-igen, köszönöm mindenkinek a segítséget!

Javítani fogok mindenen amit felsoroltatok, aztán majd kiderül.

Az jól esett, hogy visszanéztetek a blogra, sőt hogy el is olvastátok, mert csak így láttátok meg a Gyakoris részt benne.

Mindazonáltal ha megkérhetlek titeket megnéznétek az első bejegyzést is?

Az egy más stílus, más mondanivaló, rövidebb és komorabb... Szerintem(!)

Kíváncsi lennék a ti véleményetekre, mert arról nem hallottam semmit.

Még egyszer köszönöm és... még visszatérek:D

2013. jan. 23. 14:53
 13/17 anonim ***** válasza:

A kinézeten mindenképpen javíthatnál. Ezek a szimpla sablonok már túl unalmasak és felkapottak. Törekedj az egyediségre!

A szövegbe annyira nem merültem bele, viszont a részek kicsit rövidnek tűnnek. Ha engem kérdezel, akkor egy jó történetes blognak kb így kell kinéznie: [link]

2013. jan. 23. 16:49
 14/17 yakuza@ válasza:
Nem érdekel h azt mondtam , hogy ilyet se tudnátok de bocs rakjátok föl ti is amit írtok és mondok arra is véleményt ! Amúgy attól , hogy nem olyan bunkó ,hogy ezért rosszul reagáljon , biztos , hogy rosszul esett neki ! Amúgy én is szoktam írni úgyhogy tudom milyen hibázni , de azt is milyen az ha mindenki leszól és csak rosszat mond...........:D
2013. jan. 23. 20:07
 15/17 yakuza@ válasza:
Abban viszont igazatok van , hogy van még külalakilag mit javítani de a többi a tartalom stb... ezek jók legalábbis nekem tetszik de nem mindenki egyforma ízlésű...:D
2013. jan. 23. 20:15
 16/17 anonim ***** válasza:

"Amúgy attól , hogy nem olyan bunkó ,hogy ezért rosszul reagáljon , biztos , hogy rosszul esett neki ! "

Igen, biztos, hogy rosszul esett neki, de azzal semmit sem fog fejlődni, ha azt mondjuk neki, hogy milyen csodálatos dolgot csinál és csak így tovább. Ő legalább megérti, hogy a hibáiból tanul az ember, nem abból, ha nem vesz róluk tudomást.

2013. jan. 24. 07:56
 17/17 anonim válasza:

Igen, az valóban igaz, hogy nemigen látszik hogy olvasnál, de aztán ki tudja, én biztos nem, de nekem ez jön le. :)

Ahhoz, hogy valami jót és élvezhetőt alkoss, szükséged van saját tapasztalatokra, másik művek olvasásával, hogy átéld a katarzist, s ez alapján komolyabban fogalmazz! :)

2013. jan. 31. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!