Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek Cortez azért jött...

Szerintetek Cortez azért jött össze Vikivel, mert azt hitte, hogy Reni Arnoldot szereti? ( Szent Johanna gimi 3)

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 16:37
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
utolsó értelek de mégsem. úgy hangzik, mintha Peti meleg lenne. de ő is a lányokat szereti
2013. máj. 31. 23:45
 52/58 anonim ***** válasza:
Tudom hogy nem meleg. Csak nem az olyan típusú csajok jönnek be neki, mint Reni. Reni meg úgyis Cortezbe szerelmes.
2013. jún. 1. 22:37
 53/58 anonim válasza:
Be kell hogy valljam először nagyon szerettem Arnoldot...Aztán jött az a rész amikor hazajön Reni szülinapjára és elkezd bunkózni, ne ott elegem lett belőle, rájöttem hogy nem segítette Renit, inkább rosszat tett Team Cortez forever 
2013. jún. 25. 14:49
 54/58 anonim válasza:
cortez-fan vagyok. arnold ugyanis azt nézte renivel kapcsolatban, hogy magának mi a jó, cortez pedig, hogy reninek mi a jó. arnold nekem nagyon unszimpatikus és szerintem tényleg nem itt kezdődik a barátság.
2013. júl. 9. 16:33
 55/58 anonim ***** válasza:
na igen:) Reni nevét nem Arnold írta,hanem Cortez....(amúgy szerintem Arnold tudta egész végig hogy Cortez odavan Reniért,de mindegy:D) na és szerintem igen az volt ahogy te mondod....szerintem Cortez soha nem szerette Vikit...szerintem is Cortez azt hitte hogy Renii Arnoldot szeretii.....de perszee ez nem így volt...:) és Corteu szerintem csak féltékenységbőől jött össze Vikiveel...mivel Cortez is úgy volt mint Renii...szerelem elsőő látásraa...:)kis cukik:DD na de Arnold az szerelmes volt Reniibeee.....és sztem ezt a Cortez is tudtaa azért nemkedveltee Arnoldot.... :)
2013. júl. 15. 16:38
 56/58 anonim ***** válasza:
92%

Nekem ez az egész nem tiszta..Reni kék kötetes szenvedése a kedvenc részem az szjg-ből.DE amennyi kétértelű dolgot tett Cortez abban és a 4.-ben amikor még együtt volt Vikivel!Egy-két példa:

1,Mi az, hogy csak úgy valaki megcsókol valakit amikor van barátnője???

2,Elviszi motorozni a 4. részben és csak a motorozás után szakít vele.

3,A kalauzban benne van, hogy küld C. Rennek egy Killers számot a 4.-ben (kimaradt jelenetek)amikor még van barátnője.Nem is ez a baj, hogy küldd neki számot a sulirádióban de a számnak a szövege a lényeg!!

Na mind1 még így is imádom C.-t és a kedvenc szereplőm

Jah, és léci pontozzátok fel a válaszaimat!!PLS

2013. júl. 23. 17:22
 57/58 anonim ***** válasza:
igen! Cortez akkor bunkó Renivel néha, hogy nincs is kedvem elolvasni a Barátok-at, de Arnoldot meg nagyon szeretem, nem tudom, mi legyen. amúgy nekem az a furcsa, hogy miután összejöttek, Reniék nem beszélték meg hogy Cortez miért tagadta le a hajós dolgot. mármint a 3. kötet végén konkrétan hazudott. de miért? és ha megcsókolta Renit, miért nem szakított Vikivel? azért az szép, hogy elvileg szereti Renit, aztán csak így játszik vele....oké, azt HITTE hogy Arnolddal együtt van, de akkor is. ilyet nem csinálunk
2013. júl. 23. 23:16
 58/58 Bolla válasza:

Szerintem a fiuknak nincsen agyuk. Ha tényleg azt hite, hogy Renit el tudja felejteni akkor hülyébb, mint gondoltam. Oké ez picit fiú eleni stílus, de én utálom, ha ennyire okosak a fiú, hogy egy nyamvad, szót (szeretlek) sem bírnak kinyögni.

Amúgy szerintem Arnold nem szereti tiszta szívből Renit mert a szerelem önzetlen és Arnold nem úgy viselkedet, mint aki a legjobbat akarja Reninek. Arnold önző, nagyképű és szemrehányó volt Renivel szemben. Azt mondta Reninek hogy rósz barát amikor ö irányította Renit úgy, hogy nehogy összejöjjön Cortezzel. Pl.: Cortez szülinapi buliján amikor Reni nem ment el a bulira, hanem otthon marat (Mert Viki nem hívta meg és azt mondta, hogy szálljon le Cortezrök) teljesen véletlenül Arnold is ott volt nála amikor Cortez hívta Renit mert hiányolja a bulijáról. Persze.

Ha a Szjg-böl választanom kéne valakit, akkor azt mondanám, hogy nincs kedvenc szereplőm csak egy kedvenc párom Virág & Ricsi. Oan cukik. Aki nem tudja az &=és-el.

Ez az én véleményem.

2013. júl. 30. 21:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!