Szerintetek Cortez azért jött össze Vikivel, mert azt hitte, hogy Reni Arnoldot szereti? ( Szent Johanna gimi 3)
Beállok a Cortez-pártiak sorába.:D Őt nem kedvelni, hanem csak imádni lehet.:P
Arnold engem már a harmadik/negyedik kötetnél idegesített. Nem is AKÁ,hanem Arnold irányítja Renit. (Én nagyon örültem annak, hogy Arnold elment) Mondjuk kicsit nehezen kedveltem meg Macut,de most már ő is nagy favorit.:P
Amúgy az alap kérdésre nagyon sokféle válasz lehet. De remélem majd ez is kiderül az SZJG- kalauzból.:)
Szerintem igen,vagyis inkább felejteni akarta vele Renit.:)://
amúgy én Arnoldot imádtam 1-5.-ig,aztán bumm 6.,úgy felidegesitett,hogy addig ütöttem volna a ygereket,amig még mozog.Amikor megtudtam h Arnold meg el,behisztiztem,de mostmár nem érdekel.Mindig a kedvére irányitotta Renit.:S
Cortezt meg mindig is szerettem,és igazából én azokat a részeket is szeretem amikor veszekednek,vagyis nem is az hogy szeretem ha veszekednek,csak nem is tudom,ha veszekednek,késöbb kibékülnek,ergo egy romantikus megbeszélés vár rájuk(és rám is),és mivel én menthetetlenül szeretem az érzelmeket és azt hogyha egy fiú(mint pl Cortez)ennyire szereti a barátnőjét,azért oda tudok lenni.Tehát Arnoldot is szeretem,de azért mégiscsak Cortez párti vagyok.egyszerűen megfogott a stilusa az 5.6.7. részben.(L) :)
Okéé. Akkor most jövök én. :D
Sikerült kiolvasnom és arra jutottam, hogy bár Arnold szimpatikus volt az elején, mert jól meg voltak Renivel, rá kellett jönnöm, hogy tényleg ő irányította és befolyásolta Renit, nem pedig Cortez és tényleg megnehezítette a kapcsolatukat, vagy éppen az összejövést... persze itt Cortez is hibás volt,de látszik rajta, hogy fél kimutatni az érzelmeit..
Igy, hogy elolvastam kijelenthetem: I luv Cortez :) Najóó, már sejthettétek előre, hogy ez lesz :D
Am. az 5. rész a kedvencem, mert Reni és Cortez állandóan cukkolják egymást :)
Ja, és mi ez a bizonytalanság itt a hetedik rész végén? Uff... remélem együtt maradnak, tényleg már sok mindenen mentek keresztül, nem érhet véget a kapcsolatuk! Mit tippeltek hogyan fog végződni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!