Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek Cortez azért jött...

Szerintetek Cortez azért jött össze Vikivel, mert azt hitte, hogy Reni Arnoldot szereti? ( Szent Johanna gimi 3)

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 16:37
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
47%
én Cortezt legszívesebben fejbe rúgnám :D az első részeknél én még Zsákot tippeltem volna, de az ötödikben kiderül :D viszont ezt a Macut nem bírom :/ én már kezdem unni Cortezt, na meg Renit, mert hát miért nem mondd el mindent C.-nek. Én Arnoldot bírom, és nagyon sírtam a negyedik és az ötödik részben :(
2013. jan. 14. 14:00
 22/58 Avrilfan válasza:
80%
én teljesen Cortez párti vagyok, Arnoldot meg úúgy gyűlölöm!! ha ő nem lett volna, Reni és C. már 9.ben összejöhetett volna. !!!! a 7. ben meg örültem hogy meg fogja szakítani a kapcsoltatot Arnolddal. már a 6.ban meg kellett volna.
2013. jan. 14. 14:32
 23/58 anonim válasza:
75%
Én nagyon Cortez párti vagyok az elejétől! Szerintem is Arnold miatt volt az hogy nem jöttek össze 9-ben .
2013. jan. 14. 17:19
 24/58 anonim ***** válasza:
73%

Beállok a Cortez-pártiak sorába.:D Őt nem kedvelni, hanem csak imádni lehet.:P

Arnold engem már a harmadik/negyedik kötetnél idegesített. Nem is AKÁ,hanem Arnold irányítja Renit. (Én nagyon örültem annak, hogy Arnold elment) Mondjuk kicsit nehezen kedveltem meg Macut,de most már ő is nagy favorit.:P

Amúgy az alap kérdésre nagyon sokféle válasz lehet. De remélem majd ez is kiderül az SZJG- kalauzból.:)

2013. jan. 14. 17:54
 25/58 anonim válasza:
65%
Nekem is azt kell mondjam, hogy CortezTeam forever. Arnoldod lelökném a Lánchíd tetejéről... :D Reni és Cortez már a negyedik rész végén illetve az ötödik elején összejöhettek volna.. Ugye C adott Reninek egy nyakláncot, amit, ha a lány megköszön Cortez nem lett volna berágva az 5. elején, és már akkor járhattak volna. Cortez mindig talál valamit, amiért haragudhat Renire (van, hogy jogosan, de van, hogy nem), ez nem a legszimpatikusabb tulajdonsága, ennek ellenére nagyon édesen byúzzák egymást a Reményben. :) I luv Cortez <3
2013. jan. 16. 07:15
 26/58 anonim ***** válasza:
79%
Én nagyon utálom Arnoldot. Főleg mikor kiderül, hogy nem is ő írta Reni nevét a lapra. ( a hajó név) És a végén elkezdi ecsetelgetni, hogy ő a jó barát mert megvédte Renit egy csalódástól. Ja persze... Pont miatta nem jöttek össze. -.-
2013. jan. 18. 22:21
 27/58 anonim ***** válasza:
69%
de nem Arnold miatt nem jöttek össze. miért nem tudta egyszerűen megmondani Cortez, hogy Reni nevét írta a lapra? főleg hogy Reni rá is kérdezett, C. meg tagadta....
2013. jan. 18. 22:39
 28/58 marietta99 ***** válasza:
79%

Szerintem igen,vagyis inkább felejteni akarta vele Renit.:)://

amúgy én Arnoldot imádtam 1-5.-ig,aztán bumm 6.,úgy felidegesitett,hogy addig ütöttem volna a ygereket,amig még mozog.Amikor megtudtam h Arnold meg el,behisztiztem,de mostmár nem érdekel.Mindig a kedvére irányitotta Renit.:S

Cortezt meg mindig is szerettem,és igazából én azokat a részeket is szeretem amikor veszekednek,vagyis nem is az hogy szeretem ha veszekednek,csak nem is tudom,ha veszekednek,késöbb kibékülnek,ergo egy romantikus megbeszélés vár rájuk(és rám is),és mivel én menthetetlenül szeretem az érzelmeket és azt hogyha egy fiú(mint pl Cortez)ennyire szereti a barátnőjét,azért oda tudok lenni.Tehát Arnoldot is szeretem,de azért mégiscsak Cortez párti vagyok.egyszerűen megfogott a stilusa az 5.6.7. részben.(L) :)

2013. jan. 19. 22:22
 29/58 A kérdező kommentje:

Okéé. Akkor most jövök én. :D

Sikerült kiolvasnom és arra jutottam, hogy bár Arnold szimpatikus volt az elején, mert jól meg voltak Renivel, rá kellett jönnöm, hogy tényleg ő irányította és befolyásolta Renit, nem pedig Cortez és tényleg megnehezítette a kapcsolatukat, vagy éppen az összejövést... persze itt Cortez is hibás volt,de látszik rajta, hogy fél kimutatni az érzelmeit..

Igy, hogy elolvastam kijelenthetem: I luv Cortez :) Najóó, már sejthettétek előre, hogy ez lesz :D

Am. az 5. rész a kedvencem, mert Reni és Cortez állandóan cukkolják egymást :)

Ja, és mi ez a bizonytalanság itt a hetedik rész végén? Uff... remélem együtt maradnak, tényleg már sok mindenen mentek keresztül, nem érhet véget a kapcsolatuk! Mit tippeltek hogyan fog végződni? :)

2013. jan. 20. 13:30
 30/58 anonim ***** válasza:
23%
fogggggalmam sincs de meghalok a kíváncsiságtól!!!
2013. febr. 5. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!