Szerintetek Cortez azért jött össze Vikivel, mert azt hitte, hogy Reni Arnoldot szereti? ( Szent Johanna gimi 3)
kérdező, kire írtad, hogy egyáltalán nem szimpatikus? :)
igen, részben azért járt Vikivel, de istenem..
a 6. résznél majd biztos te is elájulsz C-től, de fú én még most se bírom. mármint bocsi, de én Arnold párti vagyok :) és annyira sajnálom :'(((
Cortezre írtam, hogy nem birom, most olvasom a 4. részt kb 100 oldal maradt még és.. najóó, kezdem megkedvelni! :D De inkább csak sajnálni...
És igaz, hogy én Arnold párti voltam eddig! De Reni annyira bolondul Cortez után, nem igaz, hogy Arnold ennyire féltékeny..
kíváncsi vagyok, mit mondasz a 6. után :)
utolsó voltam
Én viszont nagyon Cortez párti vagyok már elejétől fogva,én nem is értem hogy a 4. főleg a 6-7. rész óta hogy lehet őt kedvelni. Na de mindegy is,mert mindenkinek más az ízlése:)
Azért én is kíváncsi vagyok,majd melyik párti leszel a 6-7. résznél,majd írd meg! :)
utolsó: úgy érted, hogy lehet C-t nem kedvelni? :)
igazából én annyira megutáltam (na jó, ez erős) szóval annyira kiverte nálam a biztosítékot 1-5. kötetek alatt, hogy nehezen tudok neki megbocsátani. (meg azért a 6-osban is voltak dolgai) de haladok! már nem utálom, csak sajnálom. most kezdtem újra a sorozatot, pont ma fejeztem be a Kezdet-et. meglátjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!