Szerintetek Cortez azért jött össze Vikivel, mert azt hitte, hogy Reni Arnoldot szereti? ( Szent Johanna gimi 3)
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 16:37
1/58 anonim válasza:
Ha igen, akkor hülyébb, mint gondoltam.
2/58 A kérdező kommentje:
Nekem egyáltalán nem szimpatikus!
2013. jan. 9. 16:43
3/58 jamesandjames válasza:
Szerintem első sorban azért is, de biztos, hogy tetszhetett is neki Viki.
4/58 A kérdező kommentje:
Igen, biztos tetszett neki Viki is..
Én csak most tartok a harmadik rész elején kb. októbernél és eddig még nem nagyon érthető, hogy fognak összejönni, de már eléggé kiakaszt Cortez.
2013. jan. 9. 20:01
5/58 anonim válasza:
Lehet, hogy féltékennyé akarta tenni Renit, valszeg ezért jött össze Vikivel. Sztem nem igazán tettszett neki Viki, mert ugye ő szakított vele, ráadásul később elég nyilvánvalóvá válik, hogy csak Reni miatt csinálta az egészet. Meg amúgy is, ugye Cortez írta Reni nevét a papírra (a hajós játéknál), és utána basszus miért jönne össze rögtön Vikivel????
6/58 A kérdező kommentje:
CORTEZ ÍRTA RENI NEVÉT A PAPIRRA???? EZ MOST KOMOLY??!!! Nem Arnold volt? Bocsi, de addig még nem jutottam el. :D
2013. jan. 10. 14:21
7/58 anonim válasza:
Lehetséges. De szerintem vagy féltékennyé akarta tenni vagy inkább Vikivel akarta elfelejteni Renit. Kár hogy lelőtték előtted a poént,de valóba Cortez írta a Reni hajónevet. Úgyhogy biztos nem tetszett neki Viki,inkább szerintem a bandájuk miatt jött össze,illetve hát azért,amit már említettem. Lehet,hogy most még nem szimpatikus annyir neked Cortez,de idővel biztos vagyok benne,hogy megszereted,ha elolvasod a többi kötetet. Különben is majd kiderül,hogy Corteznek már 9.-ben is tetszett Reni,úgyhogy kizárt,hogy szerette Vikit.
8/58 A kérdező kommentje:
Hja, az azért tisztán kivehető volt, hogy Corteznek már előbb tetszett Reni, de még nem egészen állt össze a kép, hogy miért viselkedett ilyen flegmán általában!
2013. jan. 10. 14:58
9/58 Reni Rentai válasza:
Egyszerű Cortez féltékeny Arnoldra
10/58 vörös98 válasza:
Cortez féltékeny volt, plusz Arnold (főleg majd a 4-be) egyfolytában "veszekszik" Cortezzel, h hagyja békén Renit. Akkor igen, majd a 7-be kiderül h Corteznek már 9.be tetszett Reni, de majd kiderül, h kb 9.be Arnold is beleesik, és ezt az egyet látják meg a pasik. Ha a csajnak, aki neked tetszik, másnak is tetszik-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!