Szerintetek Cortez azért jött össze Vikivel, mert azt hitte, hogy Reni Arnoldot szereti? ( Szent Johanna gimi 3)
Figyelt kérdés
2013. jan. 9. 16:37
31/58 anonim válasza:
Szerintem azért, mert így próbálta elfelejteni Renit, vagy mert azt gondolta, hogy így esetleg megváltoznak az érzései, és tényleg megkedveli Vikit.. de mint láthatjuk, ez nem jött össze. Lehet, hogy simán csak féltékennyé akarta tenni, bár ezt én kevésbé tartom valószínűnek. Ja, és TeamCortez!! ;)
32/58 anonim válasza:
az még semmi hogy ő írta a lapra a nevet, de hogy év elején ricsi direkt szólitotta reginek cortez előtt... :P (ez a 7részben a szalagavatón derül majd ki:P)
33/58 A kérdező kommentje:
Én is egyre inkább azt gondolom, hogy valószínűleg már az első nap megtetszett neki :)
2013. febr. 9. 08:18
34/58 anonim válasza:
Eleinte Arnold párti voltam, de megkedveltem Cortezt is. Még mindig szeretem minkettőt, de jobban örültem volna (sokkal), ha Arnoldot nem kiírja, és nem megváltoztatja Leiner Laura, hanem egy normális lánnyal összejönne. Szerintem Cortez Vikivel akarta elfelejteni Renit, mert azt hitte, hogy Arnoldot szereti... Vagy csak féltékennyé akarta tenni. Sikerült is :D
35/58 anonim válasza:
Hidd el a 6 7-be nagyon megutálod Arnoldot, és Cortezt pedig meg imádod:D
36/58 anonim válasza:
Majd a 8-ban kiderül minden 2 hét múlva.. :)))
37/58 Bianka<33 válasza:
szerintem csak el akarta felejteni Renit mert azt hitte Arnolddal együtt vannak vagy pedig azt is eltudom képzelni hogy fogadtak abban ha a bandába bekerül a csaj(Viki) akkoir Corteznek össze kell vele jönnie
38/58 anonim válasza:
Az olyan jó lenne, ha gimi után összeházasodnának <3
39/58 anonim válasza:
Az már a te képzeleted, hogy mi lesz gimi után! Szerintem minden Cortez fan azt reméli!:P <3
40/58 anonim válasza:
nem hinném amúgy cortez szerette renit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!