Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek Cortez azért jött...

Szerintetek Cortez azért jött össze Vikivel, mert azt hitte, hogy Reni Arnoldot szereti? ( Szent Johanna gimi 3)

Figyelt kérdés

2013. jan. 9. 16:37
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
meg amúgy arnold ha elmegy párizsba akkor lesz egy chloé nevű barinője :PP xD
2013. márc. 30. 10:23
 42/58 anonim ***** válasza:
nem sokáig
2013. márc. 30. 12:18
 43/58 anonim ***** válasza:
41%
Cortez azért jött össze Vikivel, hogy féltékennyé tegye Renit.
2013. ápr. 2. 19:27
 44/58 anonim ***** válasza:

Jövök a team Cortezhez. Nagyon vicceseket írtátok Arnold Ellen :D. Én mindig is utáltam Arnoldot. Már az elején.

Szerintem C-nek tetszett Viki, de nem volt belé szerelmes. Számtalan oka lehet hogy miért jártak. De a féltékenység és Reni elfelejtése nagy szerepez játszott benne.

2013. ápr. 7. 10:28
 45/58 varinna999 válasza:
Szerintem CORTEZ féltékeny volt Arnoldra és íííígy akart ezt leplezni! Ám nem hiszem,hogy Vikit tiszta szívből szerete volna.
2013. ápr. 18. 19:43
 46/58 anonim ***** válasza:
0%
Cortez egy budos senki. utálom. Reni is egy senki-de még így se illenek
2013. máj. 22. 19:12
 47/58 anonim ***** válasza:
41%
nem ,dehogyiiiiissss. cortez féltékennyé teszi renit, nem tetszik neki viki
2013. máj. 28. 09:15
 48/58 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Cortez írta Reni nevét,ezt onnan tudja meg,hogy Kingával beszélget,és Kinga szokta (mint mindig :D) beszedni a lapokat,és látta...látta hogy Cortez Reni nevet adta hajónévnek.Azt nem tudom miért hazudta azt hogy "Rene"-t írt..még Arnold is bizonyítja,hogy Cortez tényleg Reni-t írta! De nem értettem...miért nem Cortez jelentkezett a papírjánál...Ez nagyon fura.Amúgy nekem nagyon érthető volt hogy biztos nem C. írta hogy Lucy in the Sky...Elsőnek azért mert Cortez nem hallgat Beatles-t..jó lehet hogy a mamája igen,de...nem értem.Másodiknak mert ARNOLDDAL szokott Honfoglalózni,és írta hogy,hátrafordult Cortezhez és mondta h ez Honfoglalón a neve.

SZJG 4 EVER.

2013. máj. 30. 20:12
 49/58 anonim ***** válasza:
Én Arnoldot és Cortezt is ugyanúgy kedvelem, mert végül is mindketten hozzájárultak a végkifejlethez, de ha mondhatok ilyet én Peti párti vagyok. Ő az aki mindig segítette és sose hátráltatta, igazi barát volt, amire Reninek szüksége is volt.
2013. máj. 31. 14:08
 50/58 anonim ***** válasza:
100%
Igen, Petire Reni mindig számíthatott:)) De ő tényleg csak barát. Olyan barát, akitől nem kell tartania az embernek, hogy szerelmes lesz az egyik a másikba. Én is bírom őt.:)
2013. máj. 31. 23:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!