Szent Johanna Gimi! Melyik szereplők a legszimpibbek? Melyikek a legutálatosabbak? Kikre hasonlítasz egy picit? És miben? Amúgy tetszik a könyvsorozat?
Nekem az egész osztály szimpi. Komolyan mindenki (a 4 . rész után). De ha dönteni kellene akkor azt mondanám h:
Cortez(imádom. Nagy fan vagyok :D <3), Kinga, Virág, Ricsi..utánuk meg a balhés ötös többi tagja. De an a rockereket is nagyon bírom :D
Akik unszimpatikusak: Arnold (őt utálom a legjobban, már az elejétől), Viki (pff), Dorián. Edina és csapatát legtöbbször csak sajnálni és szánni tudom..hjaj
Én így nem hasonlatok senkire. Inkább Reni szorgalma, Virág humora és értetlenkedése, és a Reni és Kinga közti viselkedés (vagyis nem vagyok olyan mulya mint Reni, de nem is vagyok idegbeteg:D).szóval kb ez :D de egy teszt szerint legjobban Virágra hasonlítok.
Legszimpatikusabb: Reni, Ricsi, Kinga, Virág (és úgy az egész osztály)
Legutálatosabb: Edina, Viki, Dorián
Kire hasonlítok?:
Reni: Én is jó tanuló vagyok, szeretek olvasni, nehezen veszem észre ha valami egyértelmű (az életben)
Kinga: Segítek másoknak, ha lent vannak a padlón, és úgy nem is tudom. Csak hasonlítok.
Virág: Bolondos vagyok (csak ennyi :))
Gábor: Kutyák szeretete
Cortez: Gitározás
Kedvenc rész: Eddig csak a 4.-ig olvastam, így tehát a 3.
Ricsi Virág Zsolti Dave
utálom Arnolddot
állítólag Virágra hasonlítok nem az emós korszakra de nem érdekel a hapy male-hez járó játék
A legszimpibb:Reni Cortez Zsolti Ricsi Kinga
A legutálatosabb:Vladár Edina Arnold Viki Móni
Én hasonlítok:Kinga Reni Virág
É miben:Kingára mert szeretek lovagolni és versengeni,Renire mert jó tanuló vagyok és szeretek olvasni,Virágra mert szeretek színes cuccokban járni.Szerintem ez a könyv überszuper:D
legszimpibb:Reni,Kinga,Cortez,Dave,Zsolti
Legutálatosabb: Virág(elegem van belőle halálosan),dorián,viki,edina,
Hasonlítok:reni,kinga mert így érzem
Nagyon tetszik :)
A legszimpibb:Kinga,Ricsi,Arnold
A legutálatosabbak:Viki,Dorián,Edina
Talán Renire hasonlítok a legjobban,de azèrt rajzolni azt tudok. :)
Alapvetően tetszik a sorozat,de kicsit nyálas
A legszimpatikusabbak: Cortez, Reni, Virág, Ricsi, Dave, Zsolti, Kinga
legutálatosabb: Arnold, Edina, Viki, Dorián, Vladár
Azt mondják, hogy leginkább Kingára hasonlítok...
Elég sok szituáció van benne megismételve, de amúgy tetszik.
Legszimpibb: Zsolti, Ricsi, Kinga, Peti
Legutálatosabb: Reni, Dorián
Engem úgy határoztak meg, mint Zsolti és Kinga keveréke. Zsoltira a "nagyfogyás" előtt alkatra is hasonlitottunk, de belsőleg teljesen ő vagyok, míg a Kingában megtalálható tulajdonságokkal is rendelkezem. (többnyire)
Mikor olvastam tetszett, de így visszagondolva Reni egy óriási lúzer akibe Cortez minden ok nélkül szeretett bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!