Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szent Johanna Gimi! Melyik...

Szent Johanna Gimi! Melyik szereplők a legszimpibbek? Melyikek a legutálatosabbak? Kikre hasonlítasz egy picit? És miben? Amúgy tetszik a könyvsorozat?

Figyelt kérdés
Nekem kb. a 4. részig. Onnantól szerintem nagyon nyálas, ezért nem annyira tetszik. Meg már unom is. Vélemény??

2012. dec. 30. 17:08
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
48%

Nekem az egész osztály szimpi. Komolyan mindenki (a 4 . rész után). De ha dönteni kellene akkor azt mondanám h:

Cortez(imádom. Nagy fan vagyok :D <3), Kinga, Virág, Ricsi..utánuk meg a balhés ötös többi tagja. De an a rockereket is nagyon bírom :D

Akik unszimpatikusak: Arnold (őt utálom a legjobban, már az elejétől), Viki (pff), Dorián. Edina és csapatát legtöbbször csak sajnálni és szánni tudom..hjaj

Én így nem hasonlatok senkire. Inkább Reni szorgalma, Virág humora és értetlenkedése, és a Reni és Kinga közti viselkedés (vagyis nem vagyok olyan mulya mint Reni, de nem is vagyok idegbeteg:D).szóval kb ez :D de egy teszt szerint legjobban Virágra hasonlítok.

2013. ápr. 6. 13:55
 32/48 anonim ***** válasza:

Legszimpatikusabb: Reni, Ricsi, Kinga, Virág (és úgy az egész osztály)

Legutálatosabb: Edina, Viki, Dorián

Kire hasonlítok?:

Reni: Én is jó tanuló vagyok, szeretek olvasni, nehezen veszem észre ha valami egyértelmű (az életben)

Kinga: Segítek másoknak, ha lent vannak a padlón, és úgy nem is tudom. Csak hasonlítok.

Virág: Bolondos vagyok (csak ennyi :))

Gábor: Kutyák szeretete

Cortez: Gitározás

Kedvenc rész: Eddig csak a 4.-ig olvastam, így tehát a 3.

2013. jún. 28. 12:10
 33/48 Tamasi-Eva válasza:

Ricsi Virág Zsolti Dave

utálom Arnolddot

állítólag Virágra hasonlítok nem az emós korszakra de nem érdekel a hapy male-hez járó játék

2013. júl. 12. 18:47
 34/48 Tamasi-Eva válasza:
am mindenkit szeretek
2013. júl. 12. 18:48
 35/48 barbara tóth ***** válasza:

A legszimpibb:Reni Cortez Zsolti Ricsi Kinga

A legutálatosabb:Vladár Edina Arnold Viki Móni

Én hasonlítok:Kinga Reni Virág

É miben:Kingára mert szeretek lovagolni és versengeni,Renire mert jó tanuló vagyok és szeretek olvasni,Virágra mert szeretek színes cuccokban járni.Szerintem ez a könyv überszuper:D

2013. júl. 21. 12:38
 36/48 anonim ***** válasza:

legszimpibb:Reni,Kinga,Cortez,Dave,Zsolti

Legutálatosabb: Virág(elegem van belőle halálosan),dorián,viki,edina,

Hasonlítok:reni,kinga mert így érzem

Nagyon tetszik :)

2013. nov. 4. 19:53
 37/48 Bryanne válasza:

A legszimpibb:Kinga,Ricsi,Arnold

A legutálatosabbak:Viki,Dorián,Edina

Talán Renire hasonlítok a legjobban,de azèrt rajzolni azt tudok. :)

Alapvetően tetszik a sorozat,de kicsit nyálas

2014. jún. 7. 08:05
 38/48 Hippilány02 ***** válasza:
0%
legszimpibb: a rockerek,Zsolti,Cortez, Peti es Ricsi <3 akit utalok: Viki Dina Dorian Gomba es Arnold akikre hasonlitok: A rockerek mer sok orultseget csinalok Zsolti mer sok nagy beszolasom van Kinga mer sokszor van duhrohamom es szeretek parancsolgatni Virag mer soszor tesek fel (masoknak) egyertelmu kerdest ami csak nekem nm egyertelmu es sokszor osszekeverem a neveket (Igen az egyik marcius 15 musorra celzok mikor kerdezte h az ott Istvan kiraly? Ricsi mer a leszarok mindent ami a tanulashoz kapcsolodik korszakomat elem plusz szretnem be rasztasitani a hajam es nem nem szeretem az Szjgt hanem IMADOM <3 <3 <3
2014. aug. 20. 20:48
 39/48 anonim ***** válasza:

A legszimpatikusabbak: Cortez, Reni, Virág, Ricsi, Dave, Zsolti, Kinga

legutálatosabb: Arnold, Edina, Viki, Dorián, Vladár

Azt mondják, hogy leginkább Kingára hasonlítok...

Elég sok szituáció van benne megismételve, de amúgy tetszik.

2014. szept. 11. 17:57
 40/48 anonim válasza:
55%

Legszimpibb: Zsolti, Ricsi, Kinga, Peti

Legutálatosabb: Reni, Dorián

Engem úgy határoztak meg, mint Zsolti és Kinga keveréke. Zsoltira a "nagyfogyás" előtt alkatra is hasonlitottunk, de belsőleg teljesen ő vagyok, míg a Kingában megtalálható tulajdonságokkal is rendelkezem. (többnyire)

Mikor olvastam tetszett, de így visszagondolva Reni egy óriási lúzer akibe Cortez minden ok nélkül szeretett bele.

2015. ápr. 29. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!