Szent Johanna Gimi! Melyik szereplők a legszimpibbek? Melyikek a legutálatosabbak? Kikre hasonlítasz egy picit? És miben? Amúgy tetszik a könyvsorozat?
Kedvenc szereplőim: Reni, Cortez, Arnold (Na jó, az utolsó két részben már nem annyira tetszik. Kiváncsi vagyok milyen szerepe lesz a nyolcadik könyvben), Ricsi
Utálatos: Edina, Dorián
Renire hasonlítok a leginkább, főleg abban, hogy az egész osztály rólam másolja a házit
Akiket szeretek: az egész osztály (11. -től) meg Máday néni. :-D. És persze reni barátai.
Akit nem szeretek : Dina, Viki, Arnold
Akire hasonlítok:
Reni : imádok olvasni , jól tanulok.
Virág:ez a nevem, és néha olyan kérdéseket teszek fel vagy úgy viselkedek mint ő.
Kinga : Néha leordítom a barátaimat és utálok gyengének látszani.
Persze hogy imádom! <3<3<3
utálom:arnold,dorián
szeretem:virág,reni cortez ricsi
hasonlítok:viki <3
Szimpik: Zsolt,fergeteges, lányok közül meg... Virág.
Utálom:Gabi, Kriszti
Filmmániás vagyok, és (majdnem) minden zenét ismerek :D Virág legyek, fát nevelek :)
A 7. rész tetszett a legjobban, de a 3. részben én is sírtam Renivel. <33
Lefszimpibb: Cortez...azért, mert még ha utálatosan is viselkedik Renivel, de legalább foglalkozik vele..nekem ez bejön...utálatosabb: Arnold
Nekem pont h az 5.résztől tetszik, mert összejön a Reni és a Cortez...<3
Reni,Cortez,Virág,Ricsi,Zsolti,Dave,Kinga,Kata,Peti :DD (kb ennyi a nagyon nagyon szimpi).fuu hát,Viki (:@) , Edina...
Hát én igazából mindegyik vagyok egy kicsit,vagyis majdnem mindegyik: Ricsi,mert én is olyan hülyülős vagyok mint ő
Virág,mert vannak néha fárasztó dolgaim.:DD
Reni,mert szituálciótol függően szoktam szerény lenni.:)
Zsolti,mert gyakorlatilag ugyanolyan örült vagyok mint ő.:D
Dave,mert szeretek fontoskodni.
Kinga,mert "diktátor"vagyok,ami a sulit illeti(vagyis énis üvöltök az osztállyal,ha nem teszik oda magukat ahogy kéne)
Cortez,mert tudok,és szoktam olyan flegma lenni mint ő.:D (néha)
meg úgy a többiekből is vagyok egy kicsi,néha:)))
És imádom a könyvsorozatot.(L)
-Legszimpatikusabbak: Cortez,Reni,Virág,Ricsi...az egész osztály.
-Antipatikusak:Viki,Edina és csatlósai,Dorián.
-Semleges:Arnold
-Hasonlítok:Reni,Virág,Kinga.
-Renire:Mert jó tanuló vagyok, szeretek olvasni.
-Virágra:Szeretek rajzolni,festeni, vannak érdekes kirohanásaim és akkor az osztálytársaim csak "furcsán normális" jelzővel illetnek. :)
-Kingára: ízlésileg.
-Nagyon szeretem ezt a könyvsorozatot. <3 <3
nekem mindenki szimpi az osztályból
leginjáb Kinga és Reni keveréke vagyok
akiet utálok az Arnold ,Viki,Edina és Ricsi bandája
Nekem Reni,Dave és Virág a legszimpatikusabbak.
Edina a legutálatosabb főszereplő!!!
Én Renire hasonlitok szerinmtem mert nagyon szeretek olvasni minig minden órára készülök és mindig kész a leckém a legeslegkedvencebb órám a magyar és soha nem lázadok !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!