Szent Johanna Gimi! Melyik szereplők a legszimpibbek? Melyikek a legutálatosabbak? Kikre hasonlítasz egy picit? És miben? Amúgy tetszik a könyvsorozat?
•Legszimpibbek: Ricsi,Virág stb. :)
•Legutálatosabbak: Edináék vs. Kittiék :-/
•Akikben pedig magamra találtam: Virág és Ricsi :)
Hogy miért? nem tudom :)
•És ha nem tetszene nem írtam volna választ :DD ♥♥
Legszimpibb: Reni egész osztálya,de ha választani kell,Reni és Virág
Legutálatosabb: Neményi-fújj de utálom,Viki,Dorián,Edina
Kire hasonlítok:Kingára!!
*Miben:külső,imádok versenyezni,olyan vagyok versenyhelyzetben,mint ő,ordítok,rendbe rakom a többieket,simán bemegyek az igazgatóiba elkérni minket pl. a papírgyűjtésre,jól tanulok,blogot vezetek,lesajnáló vagyok:P
*amiben viszont nem: Utálom a lovakat,és ilyen ölelkezős lány vagyok:D
Tetszik-e: Naná,milyen kérdés ez??!! SzJG forever <3
Legszimpibb szereplők: Ricsi, Cortez, Virág, Reni
Legutálatosabb szereplők: Arnold, Viki, Dorián
Akire hasonlítok: Kinga, Virág, Reni
Amiben hasonlítok rájuk: néha dührohamaim vannak, gyakran értetlen vagyok, csak úgy falom a könyveket
Könyvsorozat: nagyon tetszik, nekem meg pont a "nyálasabb" része tetszik legjobban
Legszimpibbek: Az egész 12/b :D De főleg a balhés négyes (ötös:) ) . Meg Peti
Legutálatosabbak: Arnold, Viki, Dorián, Edina
Én Renire és Virágra is hasonlítok egy picit:)
Igen, imádom. ♥
Legszimpibb szereplők: Reni,Cortez,Virág,Ricsi,Zsolti :)
Legutálatosabbak: Arnold,Viki
Kire hasolítasz? Renire
amiben igen: imádok olvasni,énis egy kicsit csendesebb vagyok:D
amiben nem: hát külsőre egyáltalánnem,(szőke haj,kék szem) és nem vagyok valami jó tanuló:D
ééééss perszeee hogy tetszik:))) imáááádom(L) :D
(5.6.rész kedvenc<3 )
Nekem Zsolti-Cortez-Reni a szimpik. (Zsoltinak olyan viccesek a nem vicces beszólásai. Muhahahaha!!)
Én Arnoldot gyülölöm.
Talán Renire és Virágra hasonlítok.
A Szent Johann's Timi a kedvenc könyvsorozatom!!! :)
Szimpi: az egész osztály 😄
Utálatos:Viki, Edina, Dórián és főleg Arnold
Én leginkább Kingára és Virágra hasonlítok:
Szeretem a lovakat, jó tanuló vagyok
És Virágra mert szeretek rajzolni
Még csak két rész olvastam, de azért írok.
Akiket szeretek: Arnold (sokan mondják, hogy a végére bunkó lesz, de én eddig még szeretem), Kinga, Virág és szinte az egész osztály + Dani, csak akiket név szerint említettem, azokat jobban. /I LUV Máday XD/
Akiket nem szeretek: Edina (fúj! fúj!), nem tudom, nekem Cortez sem valami szimpatikus. Persze, vannak kedves megnyilvánulásai, de nekem valamiért nem tetszik. Alapvetően nincs vele problémám, csak az, hogy még csak gólyatáborban volt, erre meg már az egész iskola érte sír,ha nincs, meg ilyesmi.
Igazából szeretem Renit, hiszen ő meséli a történetet, de amikor elkezd Cortezért nyafogni... Egyébként tök jó személyiség. Akire a legjobban hasonlítok... hm... azt hiszem, hogy Kinga és Arnold mutáns keveréke vagyok.
Egyébként tetszett az a két rész, amit eddig elolvastam, jó gondolat naplóformában megírni, klassz poénok vannak benne, szeretem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!