Szent Johanna Gimi! Melyik szereplők a legszimpibbek? Melyikek a legutálatosabbak? Kikre hasonlítasz egy picit? És miben? Amúgy tetszik a könyvsorozat?
Nekem Dave és Kata a legszimpatikusabb
és szerintem Viki, és Arnold a legutálatosabb.
Katára hasonlítok igazán, leginkább kinézet, és ízlés terén :D
Szeretem ezt a sorozatot, bár ,néhol egy szappanopera jut eszembe :D
Akármilyen furcsa, de Kinga, Virág, Ricsi, Karcsi... meg úgy általánosságban az egész osztály. :) (Persze Renivel együtt.)
Utálatos Viki és Edina...
Talán Renire... mondom TALÁN. Szeretek olvasni, jó tanuló vagyok.. na, értitek. :)
Nagyon tetszik a sorozat. :))
A legszimpibb Kinga (és hát, Cortez:D), a legutálatosabb Dorián. Virágra, Renire és Kingára hasonlítok. Virágra, mert gyakran teszek fel értelmetlen kérdést(:D), Renire, mert szeretek olvasni, és Kingára, mert imádok versenyezni (főleg tanulásban). Nekem nagyon tetszik a könyvsorozat, még a nyálas részek is, mert imádom a romantikus (már-már nyálas) könyveket!:D
És Neked, Kérdező?:) Legszimpibbek, legutálatosabbak, stb.?:)
legszimpibb:reni,virág,kinga,cortez,ricsi...az egész osztály:))
legutálatosabb:Viki,Edina és csapata
hasonlítás:kicsit renire,kicsit virágra,de nem stílusban,mert sem emó sem hippi nem vagyok
renire mert:jó tanuló vagyok és szeretek olvasni
virágra mert:hát..nem is tudom csak úgy hasonlítok rá
és kingára is egy kicsit...
és igen tetszik a szent johanna bár a legelején picit unalmas volt
-A legszimpibbek: Virág, Reni, Macu, Dave.
-A legutálatosabbak: Arnold, Viki, Dorián.
-Hasonlítok:Kingára, mert sokszor szoktam újra talpra állítani a barátnőimet;
Virágra, mert mindig vidám vagyok és szeretem a cuki dolgokat;
és persze Renire, mert nagyon szeretek olvasni.
A sorozatot nagyon szeretem.
Végre egy könyvsorozat, amit magyar író írt és itthon játszódik.
(Ergo: egy sorozat, amely itt és most játszódik;
Srácok, akik olyanok, mint te) :-)
Nekem szimpik: Arnold (ne lepődjetek meg, hatalmas Arnold-fan vagyok); Virág (a kis ex-emó); Dave (a nagykedvencem); Zsolti (a magyar Chuck Norris.xdd)
Utálatosak: CORTEZ (UTÁLOM, ezen se lepődjetek meg..); Viki (nem bírom az ilyen túl punk lányokat); Ricsi (sosem értettem, minek kell annyira isteníteni, szerintem elég paraszt..); stb.
Virágra: mert néha olyan őrült vagyok.:D
Arnoldra: mert sokszor olyan flegma és bunkó is vagyok.:)
Zsoltira: mert vannak olyan poénjaim..:D
Davere: mert olyan cuki vagyok (meg szerény.xdd)
Amúgy meg a 4. a kedvencem.<3 Meg annyira sajnáltam, mikor Arnold elment..:( nagyon a kedvencem, nem tudom, hogy miért.:) A többi rész (5; 6; 7;) szerintem csöpög, úgyhogy az már annyira nem a kedvencem..
Legszimpibbek: Reni, Cortez, Virág, Kinga..egész osztály :)
Legutáltabbak: Viki, Dorián, Arnold
Renire hasonlítok: Imádok olvasni, jó tanuló vagyok, Imádom Párizst..
Virág: Imádom a cuki állatokat
Kinga: versenygés
A könyvsorozatról azt gondolom, hogy nagyon jó könyv. Végre egy írónő aki ért is a tinik nyelvén. :)
Legszimpibb: Virág és Ricsi, mert Virág olyan cuki, Ricsi meg olyan rendi Virággal :)
Legutálatosabb: Dorián, Viki, Edina, Arnold
És Virágra hasonlítok, mert szeretek rajzolni, és nekem sincs magas IQ szintem :)
Meg egy kicsit Renire,mert szeretek olvasni
Tetszik a sorozat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!