Nem unjátok már a sok "Nem unjátok már az alkonyatot" kérdést?
17:29-es vagyok, és 18:06-osnak üzenem, meg a kérdés kiírójának:
Ha ez dedós, akkor nektek mi a nem dedós??? A sziget-fesztivál? Ahol halálra piálhatjátok magatokat?
Nem azért, de szerintem elég jó, hogy a fiatal csajokat inkább a twilight érdekli, és nem a pia, meg a cigi...
És ha dedósnak tartjátok, valószínű nem olvastátok a Breaking dawn-t...
Nem ez a dedós, inkább a fiatalabbak szeretik a felnőttesebb dolgokat.
És nem azt mondom, hogy ezt mindenkinek kötelező szeretni, csak hagyjátok békén a twilightereket!
ja és:
igen, unom már a sok ilyen kérdést...
16/L
"Dedós.:D Igen ez a legmegfelelőbb szó rá. :D"
Ezt azért írtam, hogy megmutassam az előttem írónak, hogy az öregebbek is szeretik.. Úgyhogy nem tudom mi a dedós benne.. Azt hittem érthető ahogy megpróbáltam kifejezni.. De bocsi, úgy látszik rosszul fogalmaztam.. :D
És nem a filmet kell alapul venni hanem a könyveket!Bár szerintem a film is nagyon jó volt, csak a szinkronhang egyszerűen szörnyűre sikeredett..
Mondjuk számomra tök mind1! Bárki bármit mondhat, én ezt a történetet mindig is a szívemben hordozom.. :)
17:11-es vagyok:
Jajj, ne haragudj, tisztára hülye vagyok... :p
Félreértettelek... ;-)
És szerintem sem a filmeket kell alapul venni, hanem a könyveket. Mellesleg képtelen vagyok szinkronnal megnézni... Förtelmes. Szóval egyetértek veled, kedves kérdésíró!
(és ismételt elnézést az előbbi kirohanásért..:)
Egyszerűen hihetetlen, hogy ahol a kérdésben szerepel az alkonyat szó ott a kérdése alatt egyből egy hatalmas vita kerekedik ki.
Akit nem érdekel vagy csak rosszat tud mondani az mért nem foglalkozik valami mással?
Én imádom az alkonyatot. Az összes része csodálatos. Egy kicsit már tényleg uncsi,hogy mindig és mindenhol csal erről beszélnek. Főleg, hogy általában sok butaságot hordanak össze, de ez nem az én dolgom és tovább lépek. Ennyi.
És arról meg hogy mi a dedós és mi nem inkább nem nyitnék vitát. De egy biztos, az alkonyat nem az! Inkább azok az emberek, akik leállnak arról vitatkozni, hogy mit lehet szeretni az alkonyatban. Oké nem kell mindenkinek szeretnie, de aki nem szereti, az mért foglalkozik vele mégis ennyit?
19/L
Végre egy értelmes válasz...
Köszönöm, kedves előttem író... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!