Nem unjátok már a Nem unjátok már a sok "Nem unjátok már az alkonyatot" kérdést?
Nekem már a tököm tele van az ilyen kérdésekkel. Tudom hogy nem kötelező válaszolni rá , de ha 2-3-szor is megkérdezik ugyanazt akkor az már idegesítő egy kicsit. Arról nem beszélve hogy más értelmesebb kérdés meg esetleg "eltűnik" az ilyen baromságok miatt.
Szóval kedves "tvilájtosok" , mielőtt egy kérdést feltennétek-nézzétek meg hogy nem e kérdezték már meg ugyanazt egyszer.
Ja igen, naponta legalább három tvilájtos (vagy tvájlájtos?) kérdést látok, általában ugyanazok. Hol vehetek tvilájtos cuccokat, meg a társai. Ez az egész kb. olyan szinten van mint a híres-hírhedt "lehetekterhes" kérdések.
Hülye tinik, és hülye tinibálványok.
:V
De, nagyon unom. Az összeset. Pro és kontra is. :P
Elolvastam az Alkonyatot, és ezek után már értem, miért imádják annyira a tinik, de egyúttal sajnálom is őket, mert nem rendelkeznek akkora irodalmi műveltséggel, hogy ezt a ponyvát meg tudják különböztetni az igazi irodalomtól.
A végletekig sajnálom azokat, akik kijelentik, hogy az Alkonyat "a világ legjobb könyve", satöbbi. Ezzel csak kidomborítják a műveletlenségüket...
Én még angolul rendeltem meg anno,mert jó kritikákat kapott külföldön,és mert az egyik riporter azt merte mondani,hogy a Harry Potter vetélytársa. Meg kellett venem,hogy erről magam bizonyosodjak meg...szörnyen csalódtam. Alig tudtam elolvasni. Erre 1,5 évre rá(merthogy hozzánk milyen gyorsan érnek el a hullámok lol) látom ám,hogy mindenhol ezt nyomatják. Bevallom,már egy kissé szégyellem magam,amiért megvan angolul,mintha én is rajonganék érte. Valakinek nem kell egy angol változat?
De ne féljetek sokáig,mert majd lesznek újabb hullámok,akkor meg azokat fogjuk napi 5x látni a gyakorikerdeseken :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!