Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nem unjátok már a sok "Nem...

Nem unjátok már a sok "Nem unjátok már az alkonyatot" kérdést?

Figyelt kérdés
Én nagyon!
2009. aug. 21. 01:13
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%
Én az alkonyatos és a nem unjátok már az alkonyatos kérdéseket is unom. Utálom az alkonyatot. 16/l
2009. aug. 21. 01:26
 2/27 anonim ***** válasza:
80%
Én nagyon unom, bár azt sem tudom mi az az Alkonyat...
2009. aug. 21. 02:51
 3/27 anonim ***** válasza:
57%

Én ezeket a kérdéseket utálom. "nem unjátok ezt/azt?" Ne haragudj, de ha te magad írod a kérdésben, hogy: Nem unjátok már a SOK....kérdést?, akkor mér teszel fel még egy ilyet?

Lehet lepontozni....

2009. aug. 21. 07:18
 4/27 anonim ***** válasza:
51%

utolsónek?nem érted az iróniát...

de unom.baromira...meg a hol lehet letölteni ingyen a kedvencem.

2009. aug. 21. 07:33
 5/27 anonim ***** válasza:
77%
én a találékonyság teljes hiányát unom.
2009. aug. 21. 08:12
 6/27 anonim ***** válasza:
76%

én csak az Alkonyatosakat unom meg a "csókolóznál Robert nemtudomkivel?" utálom az Alkonyatot.

de jaj mindjárt jönnek az Alkonyat-fanok és lepontoznak:P

2009. aug. 21. 08:27
 7/27 anonim ***** válasza:
38%

szeretem az alkonyatot és egy kicsit nekem is kezd elviselhetetlenné válni ez a sok "5000x feltett ugyanaz a kérdés" dolog...na ezért megy el a kedvem tőle

am meg ezért elég bunkóság lenni lepontozni valakit...

2009. aug. 21. 14:27
 8/27 A kérdező kommentje:

Én senkit nem pontoztam le! Ez mindenkinek a saját véleménye!

De nekem már annyira elegem van ezekből a kérdésekből.. Le vagytok tojva ha unjátok! Engem is már idegesít, de rögtön meglátni a kérdésen, hogy avval kapcsolatos.. Úgy hogy el sem olvasod a kérdést.. És nem kell elolvasni így nem lehet belőle eleged..Ennyi.

Nekem ez a "NEm unjátok már hogy?" Kit érdekel? Ez az oldal azért van, hogy kérdezz! Tudom sokszor olyan kérdéseket írnak ki ami már vagy 200x fellett téve.. De azt úgy utálom amikor a kérdező először tette fel a kérdést, de már vagy 40-en letámadták, hogy FÚ

j Alkonyat! Nem kell válaszolni, ha csak utálkodni akarsz! Remélem pár ember így már abba hagyja ezt a folytonos, beszólok mert anoním és mert megtehetem!

2009. aug. 21. 19:26
 9/27 anonim ***** válasza:
55%

én az elején rohadtul szerettem az Alkonyatot, csak tömegcikké vált és mindenki erről beszél...egyébként nem tom mit esznek azon a Robert Pattinsonon, mert lehet jól néz ki, de annyira szépfiú, hogy szinte már ronda..igen, tudom, most a nagy mániák letolnak, hogy ízlésficamom van! Egyébként tudom, skan mondták. Csak nem szeretem az olyan dolgokat, amiért mindenki odavan és amiről mindenki beszél. Én magát a storyt szerettem. LEHET PONTOZNI A ROBERTES VÉLEMÉNY MIATT, de én maradok az észrevehetetlen pasiknál XD

14év/lány

2009. aug. 21. 23:22
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

Fiúk, lányok, nyugi! A kiíronak adok igazat: ha nem tetszik ne olvasd el, ami Robertet illeti, hát... kinek a pap, kinek a papné, én Jaspert bírom a legjobban. Amikor elindult ez az egész Alkonyat itthon, már sejtettem, hogy tömegtermék lesz, a legújabb tinirajongás aktuális témája, de ez még nem jelenti azt, hogy rossz. A történet csodás és minden elismerésem az írónőjé, élmény volt végigolvasnom a sorozatot és ha lesz rá időm újra meg fogom tenni, mert szép és mert szeretem.

A pontozáshoz szerintem egyedül a kérédés kiírójának van joga ebben az esetben, hiszen ez egy véleményező kérdés, így más számára nem lehet hasznos vagy haszontalan a válsz.

Ez az én véleményem.

2009. aug. 22. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!