Nem unjátok már a sok "Nem unjátok már az alkonyatot" kérdést?
Köszi! :)
Ja nekem is Jackson Rathbone a kedvencem..:D Amúgy meg Rob nem az a szépség szóval nincs izlés ficamod.. Jobban hasonlít egy hajléktalan transzira mit szívdöglesztő ízig vérig pasira! De Persze a filmben nagyon nagyon helyes volt, de nem ezt kell nézni, hogy 3 óra sminkelés fodrászat után hogy néz ki.. Hanem ahogy kilép az otthonából és az eléggé gáz. Szerintem.
En nagyon szeretem az alkonyatot. Es meg nem pontoztam le senkit csak azert mert meg mondta a velemenyet ami nem egyezett az enyemmel. De pl: a Hp-t utalom teljes szivembol es megse irok anti-hp kommenteket egy kerdeshez se. Egyszeruen csak nem nyitom meg oket. Nem ertem miert kell leorditani minket csak azert mert nagyon szimpatikus nekunk ez a film meg a szereploi.Tetszik mert nem az a szokasos ,,dilis amcsi film"..meg mittomen. egyszeruen jo.
Nah abban igazat adok mindenkinek hogy tenyleg kicsit sok mar a jobol.En bevallom szeretem az alkonyatos kerdeseket mert szeretem az egeszet ugy ahogy van es szeretek errol beszelgetni.De annyira rosszul bir esni mikor valami s*ggfej tr*gar beszolasokkal elmebetegnek meg hulyenek nevez minket.
De miert nem lehet egyszeruen szemet hunyni es a kov. kerdest olvasni ahelyett hogy ujjab nem unjatok mar ezt vagy azt kerdessel pocsekolni az idonket.???????????????
Hát igen! Teljesen igazad van! a Twilightosok tűrnek a többi meg oltja őket mint a szart! Meg, hogy csak azért szeretitek mert tinik vagytok stb.. Hát basszus akkor meg mi a f@szt kell itt parádézni?? Ha jól tudom minden ember volt kamasz/tini.. Szóval ők is oda voltak már egy filmért ennyire! Akkor pofa befog és tűrsz! Nekem ez a véleményem!
Az unokatesóm pl. nem is ismeri az alkonyatot, de ő nem akad ki az ilyen kérdéseken, ő is fent van gyakorin és soha nem ír ilyeneket mint egyesek az alkonyatos kérdésekhez! És egykorúak vagyunk.. Szóval ennyit a felnött kontra gyerek veszekedésen!
22:16 es 09:01 vagyok
A kedezonek:nagyon koszonom.
Háh 1ik riportba volt Tylerrel.. Hogy egy 40 éves nő dedikáltatni akarta a bugyiját vele.. Ezen szakadtam... Ja meg volt egy "Legszexibb férfi" ranglista.. És egy 65 éves nő Robot rakta első helyre..:D És mostanság egyfolytában arról olvasok, hogy mennyire tetszik a néniknek a film..
Dedós.:D Igen ez a legmegfelelőbb szó rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!