Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nem unjátok már a sok "Nem...

Nem unjátok már a sok "Nem unjátok már az alkonyatot" kérdést?

Figyelt kérdés
Én nagyon!
2009. aug. 21. 01:13
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Ja nekem is Jackson Rathbone a kedvencem..:D Amúgy meg Rob nem az a szépség szóval nincs izlés ficamod.. Jobban hasonlít egy hajléktalan transzira mit szívdöglesztő ízig vérig pasira! De Persze a filmben nagyon nagyon helyes volt, de nem ezt kell nézni, hogy 3 óra sminkelés fodrászat után hogy néz ki.. Hanem ahogy kilép az otthonából és az eléggé gáz. Szerintem.

2009. aug. 22. 16:23
 12/27 anonim ***** válasza:
30%

En nagyon szeretem az alkonyatot. Es meg nem pontoztam le senkit csak azert mert meg mondta a velemenyet ami nem egyezett az enyemmel. De pl: a Hp-t utalom teljes szivembol es megse irok anti-hp kommenteket egy kerdeshez se. Egyszeruen csak nem nyitom meg oket. Nem ertem miert kell leorditani minket csak azert mert nagyon szimpatikus nekunk ez a film meg a szereploi.Tetszik mert nem az a szokasos ,,dilis amcsi film"..meg mittomen. egyszeruen jo.

Nah abban igazat adok mindenkinek hogy tenyleg kicsit sok mar a jobol.En bevallom szeretem az alkonyatos kerdeseket mert szeretem az egeszet ugy ahogy van es szeretek errol beszelgetni.De annyira rosszul bir esni mikor valami s*ggfej tr*gar beszolasokkal elmebetegnek meg hulyenek nevez minket.

De miert nem lehet egyszeruen szemet hunyni es a kov. kerdest olvasni ahelyett hogy ujjab nem unjatok mar ezt vagy azt kerdessel pocsekolni az idonket.???????????????

2009. aug. 23. 22:16
 13/27 anonim ***** válasza:
75%
azért mert a normális emberek utálják azokat, akik mindig a legújabb trendet majmolják.
2009. aug. 23. 22:36
 14/27 anonim ***** válasza:
30%
Ez hulyeseg!!!! Te minden twilight-fant ismersz vagy miert mondod hogy nem vagyunk normalisak. Ez izles kerdese az egesz. Lehet hogy nekedn a terminator meg mittomen mik jonnek be nekem/nekunk ez. ENNYI. De tenyleg. Nem kell jopofit jagj hozza:egyszeruen nezz felre!!!1
2009. aug. 24. 09:01
 15/27 A kérdező kommentje:

Hát igen! Teljesen igazad van! a Twilightosok tűrnek a többi meg oltja őket mint a szart! Meg, hogy csak azért szeretitek mert tinik vagytok stb.. Hát basszus akkor meg mi a f@szt kell itt parádézni?? Ha jól tudom minden ember volt kamasz/tini.. Szóval ők is oda voltak már egy filmért ennyire! Akkor pofa befog és tűrsz! Nekem ez a véleményem!

Az unokatesóm pl. nem is ismeri az alkonyatot, de ő nem akad ki az ilyen kérdéseken, ő is fent van gyakorin és soha nem ír ilyeneket mint egyesek az alkonyatos kérdésekhez! És egykorúak vagyunk.. Szóval ennyit a felnött kontra gyerek veszekedésen!

2009. aug. 24. 14:35
 16/27 anonim ***** válasza:
51%
Teljes mértékben ugyanez a véleményem! XD
2009. aug. 24. 20:51
 17/27 anonim ***** válasza:
35%

22:16 es 09:01 vagyok

A kedezonek:nagyon koszonom.

2009. aug. 24. 23:33
 18/27 anonim ***** válasza:
30%
én is imádom a twilight-ot! hogy lehet nem szeretni???!!!
2009. aug. 28. 17:29
 19/27 anonim ***** válasza:
77%
Hát mondjuk úgy hogy sz*r az egész. Ratyi. Nekem olyan dedós. 17/L
2009. aug. 28. 18:06
 20/27 A kérdező kommentje:

Háh 1ik riportba volt Tylerrel.. Hogy egy 40 éves nő dedikáltatni akarta a bugyiját vele.. Ezen szakadtam... Ja meg volt egy "Legszexibb férfi" ranglista.. És egy 65 éves nő Robot rakta első helyre..:D És mostanság egyfolytában arról olvasok, hogy mennyire tetszik a néniknek a film..

Dedós.:D Igen ez a legmegfelelőbb szó rá. :D

2009. aug. 29. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!