14 éves lány vagyok és olvasni szeretnék jó könyveket! Tudnátok párat ajánlani amiről jókat hallotatok vagy ti is olvastátok és tetszett?
(szentjohanna gimi,neveletlen hercegnő naplója stb....) ilyesmiket olvastam eddig,de szeretem a rejtő jenő könyveket is..
ELŐRE IS KÖSZI!
R. A. Salvatore: az Útonálló ( plusz folytatások)
Trónok harca
Harry Potter
Stephen King: Ragyogás ( ez a legeslegjobb könyv, amit valaha olvastam, pedig nem vagyok S.K rajongó), remény rabjai, Christine
Agatha Christie: tíz kicsi néger ( nálam ez a második, ha szereted a krimit, nem fogsz csalódni. Ha nem szereted, akkor ezen könyv olvasása után biztos fogod.) , sok-sok poirot könyv
Arany iránytű ( plusz folytatások)
A Kitaszitott ( plusz folytatások)
Kama Sutra (:D)
Szia!
Nem láttam a válaszok közt még, így Ally Carter Gallagher lányos könyveit ajánlanám. Itt többet megtudhatsz róla: [link]
Én az első kettő kötetét olvastam, ami nagyon megragadott.
Lehet, hogy kicsit unalmasnak találod az elejét, de ahogy olvasod egyre izgalmasabbá válik. :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!