Kedves tampont használó lányok! Ezt már olvastátok?
Én már többször írtam azt, hogy a tampon nem engedi rendesen kitisztulni a hüvelyt, de rám mondták, hogy hülye meg barom vagyok. Hát tessék, olyan hülye mégsem vagyok!
Az az oldal, ahol horoszkóp és ezo kategória van, nem lehet túl megbízható.
Én jobban hiszek egy nőgyógyásznak...
hát én nagyon kevés esetben hallottam h a tampon vkinek a halálát vagy halálos betegséget okozott volna. több orvos átvizsgálta mielőtt piacra került... szerintem ha rendszeresen elmegy az illető dokihoz vagy ha vmilyen problémája van nem lesz gond...
egyébként betét használatról is hallottam már csúnyákat...
szerintem ne képzeld magad nagyon okosnak...majd ha orvos leszel vagy lesz hozzá megfelelő tudásod akkor majd lehet el is hiszem.
Arról ne is beszéljünk, hogy nem kérdést tettél fel, hanem csak a mondat végére tettél kérdőjelet. Kérdésed nem valós, ez pedig a GYK szabályzata ellen van.
Ha téríteni akarsz, akkor sok olyan fórum van, ahol ezt megteheted.
Itt is válaszolhatsz kérdésekre a saját meggyőződésed szerint, de ez nem egy fórum, ahol az álláspontodat népszerűsítheted !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!