Betétet használó csajok: Van még valaki, akit ez nem idegesít? (bővebben lent)
Sokáig tampont használtam, mert tisztábbnak éreztem magam. (Ugye mégsem leszünk kívül maszatosak.) De sokszor úgy éreztem, hogy nem tisztulok ki rendesen. No meg az a tudat is idegesített, hogy bennem van a tampon, és abban meg a megalvadt vér.
Elkezdtem betétet használni, annál viszont zavart, hogy nem ér hozzám teljesen. Hogy van egy kis hézag.
Hát kövezzetek meg, és fújjoljatok, de nekem a legkényelmesebb viselet a vatta. Én is jobban érzem magam, és megkönnyebbülök, amikor távozik a matéria. :)
Persze, ha el kell mennem itthonról, akkor tampont használok, de itthon csakis vattát! :)
Én még nem használtam tampont, egyébként.
Amúgy valahogy én is így gondolom mint te... engem sem zavar, sőt jobb mintha csak úgy jönne és észre se venném.
Engem azért egy picit mindig is zavart. Főleg ha társaságban voltam. Mindig azt gondoltam, biztos észreveszik rajtam, vagy ilyesmi. Vagy azt, hogy úr isten, na most áztam át! Szóval most tampont használok, de ezzel meg az a bajom, hogy tényleg nem ürül ki az ember. A nyák az ott marad benned, és annak is távoznia kell. Nekem egyébként nem erős a menszim szerencsére, szóval vissza fogok állni a betétre. Nem tudom milyenre, mert az is egy nehéz ügy, de szerintem ebben a hónapban már betétezés lesz, kivéve, ha vízbe megyek, illetve olyan nadrág lesz rajtam. Akkor marad a tampon, de éjjelre a betét a legjobb!
Ja és engem a tampon sokszor kidörzsöl... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!