Harisnyababee kérdése:
Betétet használó csajok: Van még valaki, akit ez nem idegesít? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A tampon vs betét témájú kérdésekre adott válaszok között mindig előjön az "érzem, h folyik ki belőlem valami" probléma. Még a "betét-párti" hozzászólók nagy része szerint is kellemetlen, idegesítő, zavaró ez a dolog. És nem értem, h miért, mert engem nemhogy nem zavar, de egyenesen jó érzéssel tölt el, amikor érzem, h távozik egy "adag". Nem tudom miért van ez, csak elég hülyén érzem magam, h a legtöbb nőnek ez egy utálatos érzés.. Ezért a kérdésem lényege, h van e rajtam kívül más is, aki ezt nem rosszként éli meg? Vagy ha nincs ilyen(csak én vok ennyire defektes), akkor a negatívumaira lennék kíváncsi, h konkrétan mi(k) miatt tartjátok gáznak az érzést?2012. aug. 12. 00:29
11/12 anonim válasza:
Hagyd már ezt a szöveget, unjuk !!
Amúgy engem nem zavar. Használok tampont is és betétet is, de nem zavar, vsziont azt sem mondanám, hogy élvezem, amikor kijön belőlem. Ez ezzel jár.
12/12 anonim válasza:
Engem sem zavar egyáltalán. Teljesen úgy gondolkodok, mint Te. Tampont használtam egy ideig, de azt is úgy, hogy éjszakára betétet. Engem a barátnőim, de legfőképp az orvosom beszélt le a tamponról. Csak vészhelyzetben, fürdéskor vagy olyan ruhánál használom. Amúgy mindig betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!