Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Betétet használó csajok: Van...

Harisnyababee kérdése:

Betétet használó csajok: Van még valaki, akit ez nem idegesít? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
A tampon vs betét témájú kérdésekre adott válaszok között mindig előjön az "érzem, h folyik ki belőlem valami" probléma. Még a "betét-párti" hozzászólók nagy része szerint is kellemetlen, idegesítő, zavaró ez a dolog. És nem értem, h miért, mert engem nemhogy nem zavar, de egyenesen jó érzéssel tölt el, amikor érzem, h távozik egy "adag". Nem tudom miért van ez, csak elég hülyén érzem magam, h a legtöbb nőnek ez egy utálatos érzés.. Ezért a kérdésem lényege, h van e rajtam kívül más is, aki ezt nem rosszként éli meg? Vagy ha nincs ilyen(csak én vok ennyire defektes), akkor a negatívumaira lennék kíváncsi, h konkrétan mi(k) miatt tartjátok gáznak az érzést?

2012. aug. 12. 00:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%

Hagyd már ezt a szöveget, unjuk !!

Amúgy engem nem zavar. Használok tampont is és betétet is, de nem zavar, vsziont azt sem mondanám, hogy élvezem, amikor kijön belőlem. Ez ezzel jár.

2012. aug. 12. 12:47
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem zavar egyáltalán. Teljesen úgy gondolkodok, mint Te. Tampont használtam egy ideig, de azt is úgy, hogy éjszakára betétet. Engem a barátnőim, de legfőképp az orvosom beszélt le a tamponról. Csak vészhelyzetben, fürdéskor vagy olyan ruhánál használom. Amúgy mindig betét.
2012. aug. 12. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!