Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kedves tampont használó...

Kedves tampont használó lányok! Ezt már olvastátok?

Figyelt kérdés

[link]

Én már többször írtam azt, hogy a tampon nem engedi rendesen kitisztulni a hüvelyt, de rám mondták, hogy hülye meg barom vagyok. Hát tessék, olyan hülye mégsem vagyok!

2012. aug. 28. 16:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A tampon használatát valóban nem szabad túlzásba vinni.
2012. aug. 29. 14:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is úgy vagyok vele hogy nekem semmire nem jó, felállok és mindenhova folyik, éjszakára max oké de akkor is megtelik az egész és alig lehet megfogni. Inkább bennem legyen minthogy rajta ücsörögjek. Mellesleg sportoláshoz sem kellemes a betét pl lovaglás.

12éves korom óta használok tampont és erősebbeket az izmaim (párom szerint) mint a nemhasználóknak. És azóta sincs bajom vele.

A TSS pedig hatalmas kamu. Nem bizonyított mai napig hogy mitől van, "találkozik a felhelyezett tamponnal" férfiaknál is előfordul, meg a tampont nem használóknál is.. Ez az oldal nagyon sokat ámít!

2012. aug. 30. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!