Kezdő tampon használó vagyok. Lehetne pár kérdésem?
Szia!
Ha bírod, akkor használd a nagyobbat. De ha maradsz a kicsinél, akkor szerintem cseréld gyakrabban:)
A kézlemosó is jó, de még jobb ha veszel antibakteriális törlőkendőt. Kisebb helyet is foglal:)
22L
Én is most használtam először tampont, bár én már idősebb vagyok és nem vagyok szűz, nyomban a normállal kezdtem. Pro Conforttal, de az is 2 óra alatt átázott. A Pro Confort azért jó, mert könnyű a felhejezése, szerintem erősebb napokon nyugodtan használhatod. Szerintem jó az antibakteriális kézlemosó.
23/L
erre van ez az oldal, nem? :P
szerintem inkább használd a minit gyakrabban mint a nagyobbat, de főleg ne suliba próbálj meg nagyobbra váltani! de ilyen fiatalon és vsz szűzként sztem elég a mini...
a mi sulinkban sincs, én olyan antibakteriális kendőt használok, olyan "babapopsitörlőt", de a kézlemosó is jó szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!