Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért izzad, egy rendesen...

Miért izzad, egy rendesen tisztálkodó, izzadsággátlót használó fiatal nő annyira hogy át üt a blúzon? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 19:02
1 2
 1/13 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, visszanézek, hátha kapunk valami hasznos tippet :)
2010. máj. 4. 19:08
 2/13 anonim ***** válasza:
az izzadásnak semmi köze a tisztálkodáshoz, nagy rohanásban melegben mindenki izzad, meg persze vannak egyéni eltérések. szerintem nem lehet ellene tenni semmit, max hogy nem csinálsz semmit, olyan tempóban mész, mint egy csiga, vagy még annál is lassabban, mindent komótosan csinálsz, és csakis légkondícionált helyiségekben tartózkodsz... én az izzadást választom inkább :D ha jó az izzadásgátlód, akkor nincs szaga legalább
2010. máj. 4. 19:09
 3/13 anonim ***** válasza:
Az izzadás mennyisége egyénenként változó, örökletes tulajdonság, teljesen független attól, hogy mennyit tisztálkodsz (ez inkább az illat, illetve szagosság mértékét befolyásolja).
2010. máj. 4. 19:10
 4/13 anonim ***** válasza:

Azért mert koros izzadásban szenved ami legtöbbször nem más mint megfelelési kényszer .

otthon is annyira izzadsz mint egy idegen helyen ??

idegen helynek számit ami nem a lakás ahol élsz -tehát akár a kisbolt iskola munkahely tömegközlekesés stb .

amugy a patikai ecsetelő sok esetben segit 3-4 száz forint .

5/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon tudom mit érzel. Van egy készítmény patikába. Solution Antisudorica a neve. 344 Forint és nagyon sokáig elég. Este tusolás után kis vattával, (de ne úgy hogy follyon rólad), benedvesíted és bekened vele a területet ahol izzadsz. Reggel meg lemosod és kész, utána rakhatod rá a rendes izzadás gátlót 2-3 napos használat után megszűnik a panaszod és nem kell utána már használni. Nekem nagyon bevált. Próbáld ki és megváltozik az életed. Nem fog amugy és szintelen szagtalan. Picit csíp, de csak elsőre. Ki lehet bírni.
 6/13 anonim válasza:
Én is izzadok még télen is, sőt sokszor még akkor is miközben igazából fázom. Anyukám volt ilyen , lehet tőle örököltem, vagy szorongás okozza. Lehet már kapni állítólag, bár én még nem láttam sehol olyan betétet, amit a ruhádba ragasztasz.
2010. máj. 4. 19:11
 7/13 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__77940..

Nyisd meg ezt a linket,nekem is ez volt a problémám és 2 hete vettem meg a benne leírt terméket bevált,hetente 1 * használom és azóta semmi átütés

2010. máj. 4. 19:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Ne felejtsük el az izzadásgátló egy természetes folyamatot fojt el ami élettanilag működik.Van akinek nagy a vajsav termelése hiába csinál bármit az pedig a mosdás ellenére izzadságszagot okoz.
2010. máj. 4. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Az utosó író vagyok a leírt termék nincs 500 Ft és tuti jó probáljátok ki a neve:Solutio Antisudorica,nagyon jó,a linkben le van írva,hogyan használd.Remélem segítettem.Mondom talán 2 hete vettem és azóta heti 1 alkalommal kell használnom és nem ütök át és szag sincs,nagyon tuti szer.
2010. máj. 4. 19:15
 10/13 anonim ***** válasza:

SOLUTIO ANTISUDORICA vedd meg,én is azt hittem hogy szorongás miatt és a gének miatt van,de bevállt.

AKIT ÉRINT nyissa meg a linket!!!!!

2010. máj. 4. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!