Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok olyan kicsit romantik...

Tudnátok olyan kicsit romantikusabb könyveket mondani amit élvezne egy 13 éves lány?

Figyelt kérdés
Szeretném online elolvasni.

2012. aug. 31. 08:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Jane Austen: Büszkeség és balítélet

Charlotte Bronte: Jane Eyre

Leiner Laura: Szent Johanna Gimi

2012. aug. 31. 09:14
 2/3 SZJG válasza:

szentJohanna gimit én is csak ajánlani tudom

Aztán ami még biztosan nagyon tetszeni fog Rubinvörös, Zafírkék ( ez két külön könyv de sorozat). Ha nehéz nyelvezetűt szeretnél akkor a Jane Austen könyveket ajánlom mint például: Meggyőző érvek vagy ahogy az előző is mondta a Büszkeség és balítélet. Aztán gondolom a Harry potterről is hallotál (ebben is van szerelem) vagy a Twilightról.... ezeket is ajánlom. De a Rubintvöröst és a Zafírkéket mindenképp olvasd el ( pirospöttyös könyvek)

2012. aug. 31. 11:32
 3/3 anonim ***** válasza:
A Jane Austen könyveket valóban nagyon jó olvasni, például az Értelem és Érzelem, vagy a Klastrom titka, esetleg az Emma. Én Fejős Éva könyveiből is olvasgattam, azok sem rosszak. Danielle Steel könyvei kicsit idősebb korosztálynak szólnak, de én is olvastam párat, azok is tetszettek. Például az Apu, a Szerelmes nyárutó, vagy az Eltűnt! Ha igazi tiniregényt szeretnél, a Szent Johanna Gimi a neked való. Ezekből nem tudom, hogy melyiket lehet online elolvasni, de az SzJG-t biztosan nem. Mindenesetre jó olvasást! :)
2013. jan. 2. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!